Baasje gezocht: Woezel is de langst zittende poes in de opvang

Door Annemijn Heijstek 4 december 2018

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naar een leuk baasje. Iedere week zetten wij van indebuurt Breda een asieldier in het zonnetje, deze week: Woezel. Deze gezellige dikkerd stelt zich even aan je voor!

Hallo allemaal!

Ik ben Woezel, een ietwat oliebol-vormige poes van naar schattig zo’n 4,5 jaar. Ik mag mijzelf inmiddels met ‘trots’ de langstzittende poes in deze opvang noemen, maar daar ben ik helemaal niet blij mee!

Poes met karakter

Op 5 april van dit jaar ben ik gevangen op een camping. Ik bleek (na een poosje wennen) best tam te zijn, dus ik mocht op zoek naar een nieuw stekkie om de rest van mijn leven door te brengen. De verzorgers hadden wel gelijk door dat ik een poes met karakter ben; als het mij niet zint vertel ik dat met een tik.

baasje gezocht
Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Ze hebben me herplaatst bij lieve mensen die echt het beste met me voor hadden, maar jeetje wat kwamen zij me na een paar dagen mijn neus uit! Hutjemutje op elkaars lip in dat huis, ik werd er stikchagrijnig van en mepte er vrolijk op los. Enfin, ik weer terug naar de opvang want dit was geen doen voor die mensen (en voor mij ook niet).

Ruimte

Andere katten vind ik hier in de opvang eigenlijk heel gezellig! Maar ook zij beginnen me na een aantal dagen in deze ruimte flink te irriteren en zoeken dan al gauw dekking.

Ik ben een camping gewend! Ik kon gaan en staan waar ik wilde, hoefde met niemand langer een ruimte te delen dan ik zelf prettig vond en genoot daar enorm van. Ik zou dan ook graag ergens gaan wonen waar ik deze vrijheid weer krijg, denk daarbij aan bijvoorbeeld een boerderij waar standaard mensen aanwezig zijn. Ik krijg dan heel graag een aai over mijn bol, maar wanneer ik er klaar mee ben kan ik weer de hort op.

Ken jij of ben jij iemand die mij zo’n plekje kan bieden? Neem dan alsjeblieft contact op met de opvang, dan kom ik heel graag van je ruimte genieten.

Is het een match?

Wil jij meer weten over Woezel of haar graag in het echt ontmoeten? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Breda, Oude Baan 60 in Breda. Bel 076-5712712 of stuur ze een mail.

Lees ook:

baasje gezocht

Baasje gezocht: wie prikt er door het bange maskertje van Belle heen?

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
Baasje gezocht

Baasje gezocht: Buddy wil héél graag weg uit de opvang

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: Benny is toe aan rust na zijn rocksterrenleven

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...

Meer over Dierenopvangcentrum Breda e.o. ontdekken?

Dierenopvangcentrum Breda e.o. dierenopvang

Nu gesloten11:00 - 16:00

Oude Baan 60, Breda

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.