Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: vriendjes Teun en Pleun zijn erg aan elkaar gehecht

Door Daphne Geelink 7 december 2019

Ieder dier verdient een fijn thuis, maar helaas wonen nog veel honden en katten bij Dierenopvangcentrum Breda. Daar moet verandering in komen, toch? Wij zetten iedere week een of meerdere dieren in het zonnetje. Deze week: vriendjes Teun en Pleun zijn erg aan elkaar gehecht.

Pleun vertelt graag wat meer over hun leven: “Hallo! Ik ben Pleun en samen met mijn vriendje Teun ben ik op zoek naar een nieuw huisje. We zijn ongeveer zeven jaar en erg aan elkaar gehecht. Daarom hopen we dat een baasje ons als koppel wil adopteren.”

Angstig

“Wat we allemaal meegemaakt hebben in ons leven, is moeilijk te zeggen. We spreken helaas geen mensentaal, maar het is wel duidelijk dat we veel dingen erg eng vinden. Nieuwe mensen bijvoorbeeld. Teun kan daar soms zelfs zo bang van worden, dat hij gaat happen. Ik vind het ook niet leuk als mijn vriendje zo gestrest is. Het is dus belangrijk dat onze nieuwe eigenaar niet constant mensen over de vloer krijgt, zodat Teun op zijn gemak kan wonen.”

Kroelsessie

“Niet dat ik zelf zo’n heldin ben hoor. Tijdens het wandelen kan ik erg schrikken van fietsers of voorbijgangers en ik ben in het begin nogal terughoudend. Gelukkig hebben ze hier gemerkt dat we met veel liefde en iets lekkers uiteindelijk wel over te halen zijn tot een kroelsessie, maar je moet er rekening mee houden dat het eventjes kan duren voordat wij je liefde durven te beantwoorden.”

Is het een match?

Heb jij genoeg tijd, geduld en toewijding om hun kleine chihuahuahartjes te veroveren? Hun profielen en het aanmeldformulier vind je op de website van Dierenopvangcentrum Breda.


Meer over Dierenopvangcentrum Breda e.o. ontdekken?

Dierenopvangcentrum Breda e.o. dierenopvang

Geopend11:00 - 16:00

Oude Baan 60, Breda

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook:

deejay

Baasje gezocht: Deejay is een echte waterrat en houdt van spelen

Bij Dierenopvangcentrum Breda wonen veel lieve honden en katten die op zoek zijn naar een baasje. Da...

Op vakantie? 4 x hier breng je jouw huisdier naartoe in Breda

Lekker! De vakantie komt er weer aan. Waarschijnlijk lig jij straks ergens te genieten in de zon. Ma...
baasje gezocht

Baasje gezocht: broertjes Karl en Kasper willen bij jou uit hun schulp kruipen

Bij Dierenopvangcentrum Breda wonen veel lieve honden en katten die op zoek zijn naar een baasje. Da...

Meer over

Dieren

adv.