Baasje gezocht: ‘stoere’ Vane is een blij ei!

Door Jennifer da Graça 14 mei 2019
Bij onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda zitten talloze lieve dieren die op zoek zijn naar een leuk baasje. Iedere week zetten wij bij indebuurt Breda een asieldier in het zonnetje. Daarom deze week: Vane! Deze stoere dame houdt enorm van knuffelen en spelen.

Ik ben Vane, een knappe dame van bijna zes jaar.

Als je naar mijn foto kijkt, zul je wel denken dat ik heel stoer ben en ik moet toegeven dat ik in het begin ook wel een beetje hard-to-get kan zijn, maar als ik je eenmaal ken toon ik al snel mijn ware aard en doe ik niets liever dan met je knuffelen en spelen. Ze noemen me hier in het asiel dan ook niet voor niets een blij ei!

Waar ik wel iets minder blij van word, zijn andere honden. Ik heb een tijdje samengewoond met een soortgenoot en dat is een tijd best goed gegaan maar op een punt klikte het niet meer tussen ons en zo komt het dat ik nu voor de tweede keer in het asiel zit. Ik zoek nu dan ook een huis waar ik mijn baasje(s) helemaal voor mij alleen heb.

Tekst gaat verder onder de foto.
Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Wandelen en een grote tuin

Mijn hobby’s zijn, naast knuffelen en spelen, het maken van lange (strand-)wandelingen en zonnebaden. Ik zou het dus heeeeel fijn vinden als mijn toekomstige baasje(s) een grote tuin heeft waar ik deze zomer nog heerlijk in kan vertoeven! Wat je verder nog van mij moet weten is dat ik een echte fijnproever ben. Niet omdat ik zo extreem kieskeurig ben hoor, maar ik heb een voedselallergie waardoor ik de rest van mijn leven een speciaal dieet moet volgen dus het is wel belangrijk dat daar rekening mee gehouden wordt.

Match?

Denk jij dat wij een perfecte match zijn? Stuur mij dan snel een berichtje via de website van het asiel en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort wel in het echt… Ik kijk er in ieder geval naar uit! Hier vind je meer informatie over mij.

Enthousiaste likjes,
Vane

Lees ook:

baasje gezocht

Baasje gezocht: Mrs. Jones zoekt iemand die haar veel aandacht wil geven

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: 17 katten en 19 honden zoeken nog een fijn thuis

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
kat breda baasje gezocht

Baasje gezocht: Morris zoekt iemand om mee te knuffelen en buiten te spelen

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...

Meer over

Dieren

adv.