Baasje gezocht: Nukka werd verwaarloosd en zoekt nu een liefdevol thuis

Door Annemijn Heijstek 15 januari 2019

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naar een leuk baasje. Iedere week zetten wij van indebuurt Breda een asieldier in het zonnetje, deze week: Nukka. We stellen deze dame even aan je voor.

Hallo allemaal, wat fijn dat jullie de tijd nemen om mijn verhaal te lezen. Ik ben Nukka, een zachtaardige dame van 10 jaar. Mijn vorige baasje nam de zorg voor mij over van mijn eerste eigenaar. Helaas kreeg deze laatste baas last van geestelijke problemen waardoor ook hij de zorg weer moest overdragen. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat dit voor een dame van mijn leeftijd niet niks is.

Door de problemen van mijn baas is hij flink tekort geschoten in mijn verzorging; ik werd vrijwel niet meer uitgelaten, soms werd een maaltijd overgeslagen en enige routine was ver te zoeken. Ik moest dan ook weer wennen aan deze fijne dingen in de opvang, maar ik geniet er inmiddels met volle teugen van.

Kussen als de beste

Ik ben geen heel behendig hondje meer, die tijd ligt ver achter mij. Ook heb ik nooit kunstjes geleerd of meer van dat soort gekkigheid. Wel kan ik geweldig knuffelen en ik kan kussen als de beste.

Ik zou heel graag nog één allerlaatste keer verhuizen, liefst naar een warm, liefdevol plekje waar ik zorgeloos van mijn pensioen mag genieten. Heb jij zo’n plekje? Dan zie ik je hopelijk heel snel!

Liefs, Nukka

Is het een match?

Wil jij meer weten over Nukka of haar graag in het echt ontmoeten? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Breda, Oude Baan 60 in Breda. Bel 076-5712712 of stuur ze een mail.

Lees ook:

baasje gezocht

Baasje gezocht: Mrs. Jones is een echte diva

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: Woezel is de langst zittende poes in de opvang

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: wie prikt er door het bange maskertje van Belle heen?

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...

Meer over Dierenopvangcentrum Breda e.o. ontdekken?

Dierenopvangcentrum Breda e.o. dierenopvang

Nu gesloten11:00 - 16:00

Oude Baan 60, Breda

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.