Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: Nelleke is nooit meer opgehaald door haar eigenaar

Door Daphne Geelink 26 mei 2020

Bij Dierenopvangcentrum Breda wonen allerlei lieve dieren die een fijn thuis verdienen. Daarom zetten we iedere week een hond of kat in het zonnetje. Deze week is dat Nelleke: deze jongedame vindt het heerlijk om te spelen, stoeien en knuffelen. Heb jij een plekje voor haar?

Nelleke kan natuurlijk het best zelf wat over haarzelf vertellen: *Kwijl, kwijl, lebber, lebber* “Sorry, voordat ik jullie te woord kan staan, moet ik eerst even mijn snuit poetsen. Als ik enthousiast ben, heb ik namelijk weleens de neiging om (heel erg) te gaan kwijlen en ik wil jullie natuurlijk wel op mijn paasbest onder ogen komen!”

Daar ben ik dan

“Nou, daar ben ik dan! Mijn naam is Nelleke, Nel voor vrienden. Ik ben een Bordeaux Dog van 5 jaar oud. Ik ben als vondeling in de opvang terechtgekomen, maar niet meer opgehaald door mijn eigenaar. Nogal vreemd als je het aan mij (en mijn verzorgers) vraagt, want ik ben echt een gezellige dame. Maar goed, ik wed dat er vast wel iemand is die mij een tweede kans op een mooi leven wil geven?”

De ideale baas

“Als ik mijn ideale baas moet omschrijven, zou dat iemand zijn die – net als ik – van knuffelen, wandelen en spelen houdt en mij steunt in situaties die ik spannend vind. Oh, en die niet vies is van een beetje kwijl, want dat hoort er nu een beetje bij vrees ik! Ik vind andere honden over het algemeen best leuk, dus ik sta er voor open om een viervoetige huisgenoot te hebben maar dan moet bij de kennismaking wel blijken dat we een klik hebben.”

“Wat je verder nog over mij moet weten, is dat ik last heb van heupdysplasie en artrose. Hiervoor krijg ik elke dag pijnstillers (+/- 30 euro per maand) en speciaal dieetvoer zoals bijvoorbeeld J/D voer van Hills. Mochten we een date hebben, dan vertellen mijn verzorgers je hier graag meer over.”

Interesse?

“Ik kan hier natuurlijk nog uren doorgaan, maar ik denk dat het het best is als we gewoon eens afspreken? Denk jij dat jij mij de liefde en steun kan bieden die ik nodig heb? Kijk dan snel op mijn profiel en vul bij interesse het aanmeldformulier in.”

Lees ook:

5 x deze Bredase dieren zoeken een baasje

Er zijn veel dieren in Dierenopvangcentrum Breda die op zoek zijn naar een fijn thuis. Heb jij ruimt...
baasje gezocht

Deze maatregelen neemt Dierenopvangcentrum Breda in tijden van corona

Je zou het bijna vergeten, maar ook in deze aparte tijden gaat de verzorging van alle dieren in Dier...

In het zonnetje: de vrijwilligers en en medewerkers van Dierenopvangcentrum Breda!

Wekelijks zetten wij een schattige kat of lieve hond in het zonnetje. Deze verblijft dan bij Diereno...

Meer over

Dieren

adv.