Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: Nala en haar knappe dochters zijn onafscheidelijk

Door Annemijn Heijstek 28 maart 2019

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naar een leuk baasje. Iedere week zetten wij van indebuurt Breda een asieldier in het zonnetje, deze week: Nala, Whiskey en Rambo. Deze moeders en haar dochters stellen zich even aan je voor!

Hallo!

Ik ben Nala, aangenaam kennis te maken. Je kunt wel stellen dat ik knap ben, maar mijn dochters kunnen er ook wat van. Met zijn drieën vormen we een echte eenheid, allemaal knap en allemaal een beetje anders.

Onze eigenaar werd opgenomen en zou ook na deze opname niet meer in staat zijn goed voor ons te zorgen. Dus nu zitten we in de opvang te wachten op een nieuw warm mandje, maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk met z’n drietjes.

Dochters

Vroeger woonde ik helemaal in mijn eentje bij iemand waar ik ook naar buiten ging. Ik kwam op een van mijn wandelingen een knappe kater tegen en van het één kwam het ander… 9 weken later kwamen mijn twee prachtige dochters ter wereld. Van hun vader heb ik overigens nooit meer iets gehoord.

Whiskey | Foto: Dierenopvangcentrum Breda
Rambo | Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Steun

Al snel verhuisden we toen naar een appartement. Mijn meiden zijn dan ook nooit buiten geweest, en dat merk je aan hun karakter. Ze zijn een stuk minder open dan dat ik ben, maar wel heel lief. Ze hechten zich aan hun eigen personeel, maar hebben moeite met visite en drukte. Ze zoeken dan steun bij elkaar, en samen zoeken ze weer steun bij mij, goed geregeld toch?

We zoeken nu dus naar een plek waar we met z’n drieën mogen wonen zodat we elkaar kunnen blijven steunen. De meiden hoeven niet zo nodig naar buiten toe, en ik neem genoegen met een balkon om daar van het zonnetje te genieten.

Kun jij ons een rustig plekje bieden waar mijn meiden op hun eigen tempo mogen wennen? Kom ons dan opzoeken in de opvang.

Liefs, Nala

Is het een match?

Zie jij het helemaal zitten met deze drie dames? Wil jij meer weten over deze lieve viervoeter of haar graag in het echt ontmoeten? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Breda, Oude Baan 60 in Breda. Bel 076-5712712 of stuur ze een mail.

Lees ook:

chabby baasje gezocht

Baasje gezocht: zachtaardige Chabby betovert je met haar lieve blik

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: senior Rocky zoekt een warme schoot

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: Bolle zoekt iemand die net zo gek is op knuffelen

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...

Meer over Dierenopvangcentrum Breda e.o. ontdekken?

Dierenopvangcentrum Breda e.o. dierenopvang

Gesloten11:00 - 16:00

Oude Baan 60, Breda

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.