Baasje gezocht: Mrs. Jones is een echte diva

Door Annemijn Heijstek 9 januari 2019

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naar een leuk baasje. Iedere week zetten wij van indebuurt Breda een asieldier in het zonnetje, deze week: Mrs. Jones. We stellen deze dame even aan je voor.

Goedemiddag allemaal!

Het is eindelijk mijn beurt om me hier aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Jones, Mrs. Jones.

Ik ben een gezellige jonge meid. Ik kwam in het voorjaar van 2018 hoogzwanger in de opvang terecht. Vanuit daar ging ik naar een pleeggezin waar ik mijn kittens liefdevol mocht opvoeden. Helaas had ik meer moeite met het vinden van een nieuw thuis dan mijn kittens, en omdat ik het met de andere katten in huis niet kon vinden ging ik terug naar de opvang.

Mijn zwangerschapskilo’s ben ik nooit kwijtgeraakt (goed voornemen voor dit jaar!). Ik ben dan ook wat lui aangelegd en vind de wandeling van slaapplaats naar voerbak vermoeiend genoeg. Mijn nieuwe baasje zal mij dan ook moeten gaan motiveren om weer actiever te worden.

Alle gebeurtenissen van de afgelopen maanden veroorzaakten behoorlijk wat stress wat ertoe leidde dat ik mijzelf lichamelijk pijn ging doen. Om me wat rust te geven krijg ik dan ook medicatie welke ik in mijn nieuwe thuis graag langzaam wil gaan afbouwen.

Wil jij dikke vriendjes met mij worden? Neem dan contact op met de opvang om een afspraak te maken om mij te bezichtigen.

Liefs, Mrs. Jones

Is het een match?

Wil jij meer weten over Mrs. Jones of haar graag in het echt ontmoeten? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Breda, Oude Baan 60 in Breda. Bel 076-5712712 of stuur ze een mail.

Rondleiding

Vraag jij je ook wel eens af hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij Dierenopvangcentrum Breda? Dan heeft Dierenopvangcentrum, Breda vanaf dit jaar iets leuks voor jou! Op zaterdag 12 januari organiseren zij hun eerste rondleiding, die vanaf dan iedere tweede zaterdag van de maand zal plaatsvinden van 11.00 tot 12.00 uur. Tijdens deze rondleiding laten ze je graag zien wat er allemaal komt kijken bij de opvang en zorg voor de dieren. Uiteraard laten ze het dierenpension en de dierenambulance niet aan je voorbij gaan! Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via deze link.

Lees ook:

Djablo

Baasje gezocht: druktemaker Djablo zoekt een rustige baas

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: Woezel is de langst zittende poes in de opvang

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: wie prikt er door het bange maskertje van Belle heen?

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...

Meer over Dierenopvangcentrum Breda e.o. ontdekken?

Dierenopvangcentrum Breda e.o. dierenopvang

Vandaag gesloten

Oude Baan 60, Breda

Bekijk meer:dierenopvang

adv.