Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht! Lieve Sammy verloor al twee keer zijn baasje en zoekt nu een warm thuis

Door Jennifer da Graça 30 juli 2020

Er zitten genoeg dieren bij Dierenopvangcentrum Breda. Ze zijn allemaal op zoek naar een fijn thuis met lieve baasjes die voor hen zorgen. Vandaag zette we kater Sammy in de schijnwerpers. Hij heeft in zijn leven al heel wat meegemaakt.

De zwart-witte kater stelt zich graag zelf aan je voor.

Is drie keer scheepsrecht?

“Hallo allemaal, ik ben Sammy. Misschien herkennen jullie mij nog? De afgelopen tijd was voor mij nogal een emotionele rollercoaster: ik heb voor de tweede keer op korte tijd meegemaakt dat mijn baasje overleden is… Ik hoop dus echt dat drie keer scheepsrecht is en dat ik deze keer ergens terechtkom waar ik de rest van mijn leventje kan slijten!”

Niet meer de jongste

“Ik ben zelf met mijn 12 jaar niet meer de jongste en voor mij hoeft het ook allemaal niet meer te avontuurlijk te zijn. Lekker veel knuffels, een warme schoot, etensbakjes die ik met niemand hoef te delen en een tuin waarin ik heerlijk in mijn eentje rond kan slenteren: meer dan dat heb ik op mijn oude(re) dag niet nodig!”

Rust en regelmaat

“Ik hoop dat ik in mijn nieuwe huisje, naast heel veel liefde natuurlijk, de rust en regelmaat krijg die ik nodig heb. Ik kan namelijk niet zo goed tegen stress: als het heel erg is kan ik er zelfs een blaasontsteking van krijgen! Dit kan voor een gecastreerde kater zoals ik zeer ernstige gevolgen hebben, dus het is belangrijk dat mijn toekomstige baasje mijn plasgedrag goed in de gaten houdt. Waar je precies op moet letten, vertellen mijn verzorgers je uiteraard graag tijdens onze eerste date.”

Heb jij nog een plekje vrij voor deze knappe, lieve pechvogel? Kijk dan snel op zijn profiel en vul het aanmeldformulier in. Hij kan niet wachten om je te ontmoeten!

Lees ook:

jasper de jongh

Gespot op de buis! 7 x deze Bredanaars kwamen op televisie

Wij hebben in de Parel van het Zuiden best veel BB’ers, oftewel ‘Bekende Bredanaars’, die op de beel...

Baasje gezocht: wie kan het hart van de onzekere Droppie veroveren?

Op zoek naar een nieuwe (vaak harige) vriend? Bij Dierenopvangcentrum Breda wonen een hoop honden en...

Overmatig zweten, tandenknarsen en migraine: zo kom je in no time van deze klachten af

Lichamelijke klachten: iedereen heeft wel wat. Sommige zijn enorm zichtbaar (denk bijvoorbeeld aan o...

Meer over

Dieren

adv.