Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: Kiko weet enorm goed wat-ie wel en niet wil!

Door Jennifer da Graça 11 juni 2019

Er zitten enorm veel lieve dieren bij onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda. Zij zijn allemaal op zoek naar een leuk baasje! Daarom zetten wij bij indebuurt Breda wekelijks een van deze asieldieren in het zonnetje. Deze week maak je kennis met Kiko. Dit kleine ventje weet enorm goed wat-ie wil!

Kleine Kiko stelt zich even aan je voor: “Ja, hallo daar! Tijd voor het knapste hondje van de opvang om in de spotlights te staan: ik ben Kiko! Zoals je ziet ben ik een schitterende chihuahua, en geloof mij maar: dat weet ik dondersgoed. Ik paradeer inmiddels vijf jaar rond op deze wereld en heb in die tijd heel goed geleerd wat ik wel en niet wil.”

Wat Kiko wel wil:

• “Een huis om in te wonen met een warm mandje. Ze doen hun best hier in de opvang, maar ik vind het eerlijk gezegd een fluthotel. Ik verwacht vijf sterren en een plekje op de bank!”

• “Een baasje, misschien twee, dat mij begrijpt. Ik ben dan wel een ster, maar dat betekent niet dat ik veel fans wil. Mijn eigen kringetje groupies is voor mij ruim voldoende.”

• “Lekker eten. Ik ben gek op lekker eten, dat is tevens de weg naar mijn hart. Niet te gek natuurlijk, ik moet wel in vorm blijven.”

• “Lange wandelingen. Ik ben misschien klein, maar ik ben geboren met vier pootjes en kan deze prima gebruiken. Ik hoef (en wil) dus absoluut niet in je tas, maar loop graag met je mee.”

• “Eventueel een leuk vriendinnetje. Ik ben best bereid mijn spotlight te delen met een mooie dame, liefst wel van mijn formaat.”

Wat Kiko niet wil:

• “Kinderen om mij heen. Ik kan er niets mee, dat kruipende grut. Ik hou sowieso van mijn rust, dus vanaf een jaar of 16 lijkt mij een beter idee.”

• “Eindeloos gefriemel aan mijn lijf. Wanneer ik je eenmaal heb geaccepteerd als groupie wil ik best af en toe knuffelen, maar maak het niet te gek.”

Kun jij aan Kiko’s wensen voldoen? Neem dan snel contact op met de opvang, want hij is meer dan klaar voor een kamer-update! Meer informatie over Kiko vind je hier.

Lees ook:

Leuk volgens local Lonne: ‘De sfeer op de mat is hier ontzettend fijn’

Breda heeft zóveel gave plekken, maar waar moet je nu écht zijn geweest? Dat vragen we iedere week a...

Lenneke zette haar eigen kattencafé op: ‘Ik had eigenlijk helemaal geen ervaring’

In oktober 2018 werd Breda een nieuwe aanwinst rijker: kattencafé Familie Snorhaar opende de deuren....
baasje gezocht

Baasje gezocht: 17 katten en 19 honden zoeken nog een fijn thuis

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...

Meer over

Dieren

adv.