Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht! Lieve Diesel is een echte knuffelkont

Door Jennifer da Graça 10 juli 2019
Wekelijks zetten wij weer een lief huisdier dat zeker een fijn baasje verdient in the picture. Deze week is het tijd voor knappe kruising Diesel! Misschien ken je hem al, want hij zit al een tijdje in de opvang…

Wie kan nou beter over Diesel vertellen dan Diesel zelf? Precies! Daarom hoog tijd om hem aan het woord te laten.

Even voorstellen

“Hey, kennen wij elkaar niet ergens van? Ik zit nu al een tijdje in de opvang dus het zou zomaar kunnen dat je mij al eerder voorbij hebt zien komen. Tot nu toe heb ik het baasje van mijn leven echter nog altijd niet gevonden, dus vandaag gooi ik mijn charmes toch nog maar een keer in de strijd.”

Een echte catch

“Ik ben Diesel, een knappe Herder x Rottweiler man van bijna 8 jaar oud. Mijn vorige eigenaren konden door omstandigheden helaas niet meer voor mij zorgen en zo ben ik in de opvang gekomen. Waarom ik hier nog steeds zit weet ik zelf eigenlijk ook niet want volgens mij ben ik best wel een catch!”

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Knuffelkont

“Je zou het namelijk op het eerste gezicht misschien niet zeggen, maar ik ben een echte knuffelkont. Ik ben dol op mensen en doe niets liever dan samen wandelen, spelen, oefeningetjes doen en kroelen. Als je dus een vriend voor het leven zoekt, ben je bij mij aan het juiste adres.”

Soms onzeker

“Maar eerlijk is eerlijk: ook ik ben niet perfect. Zo maken andere honden mij best onzeker waar ik op reageer door uit te vallen. Iets waar ik al veel mee geoefend heb en goed te begeleiden ben. Maar het blijft voor mijn nieuwe baasje natuurlijk wel iets om rekening mee te houden. Daarnaast is er bij mij artrose geconstateerd, maar als mijn baasje zorgt dat ik elke dag mijn pijnstillers neem, heb ik daar opzich weinig last van.”

“Ik kan hier nog wel heel veel over mezelf vertellen maar misschien is het beter als we gewoon eens afspreken? Op de website vind je nog wat meer informatie over mij en hoe je met mij in contact kunt komen.”

Is het een match?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de enorm lieve Diesel? Kom dan naar Dierenopvangcentrum Breda of neem contact met ze op. Dat kan via [email protected] of 076 – 57 12 712.

Lees ook:

Op vakantie? 4 x hier breng je jouw huisdier naartoe in Breda

Lekker! De vakantie komt er weer aan. Waarschijnlijk lig jij straks ergens te genieten in de zon. Ma...
huisdieren breda

Lief! 8 x de leukste foto’s van jullie huisdieren op Instagram

We maken met z'n allen massaal foto's van onze huisdieren. Betrap je jezelf er weleens op dat je vak...

René is agent en zit bij de dierenpolitie: ‘De situatie bij Fort Oranje was heftig’

Een échte Bredanaar die zich al jaren inzet voor dierenwelzijn én veiligheid op straat: dat is René....

Meer over

Dieren

adv.