Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: Deejay is een echte waterrat en houdt van spelen

Door Daphne Geelink 19 november 2019

Bij Dierenopvangcentrum Breda wonen veel lieve honden en katten die op zoek zijn naar een baasje. Daarom zetten wij regelmatig een huisdier in het zonnetje. Deze week vertellen we meer over Deejay: deze actieve jongeman zoekt een fijn thuis.

Deejay stelt zichzelf aan je voor: “Ja, ik weet meteen wat jullie je afvragen: ‘Deejay, hoe kan het dat zo’n knappe jongeman nog geen baasje heeft gevonden?’ En ik moet toegeven dat ik daar niet meteen antwoord op heb. Uiteraard zijn er wel mensen die zich aangetrokken voelen tot mijn good looks, maar ik zoek iemand die het innerlijk net zo belangrijk vindt.”

Veel meegemaakt

“Ik ben pas drie jaar oud, maar heb in mijn leven al veel meegemaakt. Nadat ik gevonden werd op straat, ben ik in het asiel terechtgekomen. Er is daarna niemand mij komen ophalen en inmiddels zit ik hier alweer ruim een halfjaar. Tijd om daar verandering in te brengen dus!”

Tekst loopt door onder foto.

deejay
Deejay in het gras. Foto: Dierenopvangcentrum Breda

“Als je op zoek bent naar een rustige hond, die de hele dag in zijn mand ligt, ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik ben een actieve, slimme jongen en heb veel behoefte aan beweging en uitdaging. Met een bal spelen en zwemmen vind ik bijvoorbeeld heel erg leuk, maar ook doe ik graag zoekspelletjes. Ze hebben me hier op die manier (met behulp van wat lekkere beloningen) zelfs een paar commando’s kunnen leren!”

Cursus volgen

“Mijn verzorgers raden mijn toekomstige baas aan om samen met mij een cursus te volgen bij een diervriendelijke hondenschool. Zo kan ik nog meer leren en ondervinden dat het best tof kan zijn om in het gezelschap van andere honden te verkeren. In de opvang en tijdens het wandelen kan ik namelijk nogal fel reageren op soortgenootjes. Daarom is het beter dat ik mijn toekomstige huis niet hoef te delen met soortgenootjes. Ook haal ik uit naar scootmobiels (waarom weten ze hier ook niet), maar een rustige omgeving is om die reden aan te raden.”

Is het een match?

Ben jij op zoek naar een lieve, energieke en trouwe vriend voor het leven? Vul dan snel het aanmeldformulier op de website in. Deejay wacht vol spanning!


Meer over Dierenopvangcentrum Breda e.o. ontdekken?

Dierenopvangcentrum Breda e.o. dierenopvang

Geopend11:00 - 16:00

Oude Baan 60, Breda

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook:

baasje gezocht

Baasje gezocht: broertjes Karl en Kasper willen bij jou uit hun schulp kruipen

Bij Dierenopvangcentrum Breda wonen veel lieve honden en katten die op zoek zijn naar een baasje. Da...
huisdieren breda

Lief! 8 x de leukste foto’s van jullie huisdieren op Instagram

We maken met z'n allen massaal foto's van onze huisdieren. Betrap je jezelf er weleens op dat je vak...
huisdier van de week

Baasje gezocht: Cooper houdt van aandacht, spelen en lekker actief bezig zijn

Bij Dierenopvangcentrum Breda wonen veel lieve honden en katten die op zoek zijn naar een baasje. Da...

Meer over

Dieren

adv.