Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: Cooper houdt van aandacht, spelen en lekker actief bezig zijn

Door Daphne Geelink 6 november 2019

Bij Dierenopvangcentrum Breda wonen veel lieve honden en katten die op zoek zijn naar een baasje. Daarom zetten wij regelmatig een huisdier in het zonnetje. Deze week vertellen we meer over Cooper: hij speelt graag en is vaak actief bezig. Hij stelt zichzelf even aan je voor.

“Dag lieve mensen, Cooper hier! Ik ben gevonden op straat en helaas ben ik niet meer opgehaald door mijn eigenaar. Over mijn achtergrond is dus weinig tot niets bekend. ‘Wat’ mijn papa en mama waren, weten ze zelfs niet helemaal zeker. Met mijn atletische bouw en knuffelige karakter vermoeden ze dat ik een Podenco-mix ben. Mijn geschatte leeftijd is zeven jaar.”

Lekker actief

“Ik ben graag bij mensen en heb hier in de opvang al veel fans. Dat betekent natuurlijk niet dat ik niet heel erg graag een nieuw huisje zou vinden! Ik houd heel erg van aandacht, spelen en lekker actief bezig zijn. Daarom zoek ik een baasje dat veel dingen met mij wil ondernemen. Dat zou de perfecte match zijn!”

Samen op pad

“Samen ergens naartoe gaan vind ik heel erg leuk en ik wandel netjes mee aan de lijn. Als ik andere honden of grote voertuigen zie, is dat wel een beetje anders. Ik krijg daar veel stress van en dat laat ik merken door uit te vallen. Een huisje met een drukke buurt is dus niet aan mij besteed, ik heb echt rust en ruimte nodig. Ook denken mijn verzorgers dat het goed voor me is om een cursus te volgen bij een diervriendelijke hondenschool. Niet alleen om een paar basiscommando’s te leren, maar ook zodat ik kan leren dat het best leuk is om met andere honden dingen te doen.”

Is het een match?

“Vind jij mijn zwoele blik en knappe witte kop net zo onweerstaanbaar als mijn fans hier? Heb je zin om met mij aan de slag te gaan en een hoop avonturen te beleven? Ik hoor graag van je!”

Hier vind je meer informatie over Cooper en kun je contact opnemen met Dierenopvangcentrum Breda.

Lees ook:

baasje gezocht

Baasje gezocht! Djablo is het allerliefst de héle dag bij je

Hallo dierenvrienden! Bij Dierenopvangcentrum Breda wonen heel veel lieve katten, honden en andere b...

Nele vond de liefde in Breda: ‘Ik voelde aan dat alleen vriendschap met Saskia niet genoeg was’

Soms lijkt liefde niet direct wederzijds. Ga je dan bij de pakken neerzitten? Geen sprake van, als h...
veronique everts

Binnenkijken bij Véronique: ‘Ik moet oppassen dat ik geen crazy plant lady word’

Als je het ons vraagt, is het is nogal een uitdaging om een appartement van 28 vierkante meter prakt...

Meer over

Dieren

adv.