Baasje gezocht: Blue hoort graag hoe knap hij is

Door Annemijn Heijstek 23 januari 2019

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naar een leuk baasje. Iedere week zetten wij van indebuurt Breda een asieldier in het zonnetje, deze week: Blue. Deze pechvogel stelt zich even aan je voor!

Dag vriendjes en vriendinnetjes!

Mijn naam is Blue. Waarom? Geen idee, ik ben namelijk helemaal niet blauw, maar zo heette ik al volgens mijn chip. Eind mei dit jaar werd ik gevonden, en laten we eerlijk zijn: ik zag er niet uit. Ik had iets wat ze hier heel ingewikkeld ‘entropion’ noemden: mijn wimpers groeiden tegen mijn oog aan. Mij zegt dat allemaal niks, ik weet alleen dat het vet zeer deed. Daarnaast was ik ook nog eens veel te mager, en ik heb littekens op mijn jonge lijfje staan die laten zien dat ik het echt niet makkelijk gehad heb.

Inderdaad, mijn jonge lijf. Ik ben namelijk nog geen twee jaar oud! En ik ben nu wel klaar met alle pech. Ze hebben me er hier helemaal bovenop geholpen, en ik ben weer de knappe man die ik hoor te zijn! Nu alleen nog een baas die met mij het avontuur aan wil gaan.

baasje gezocht
Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Ongeleid projectiel

Ik ben een echte Stafford: enthousiast, lief, sportief, slim en soms een beetje een ongeleid projectiel. Daarbij ben ik een echte puber en vind ik het hilarisch om je af en toe uit te dagen. Vind je dat eng? Dan ga ik een loopje met je nemen. Kun jij er net zo om lachen als ik? Dan hebben we gewoon een hele toffe tijd samen.

Mijn hobby’s zijn: achter een balletje aanrennen (soms breng ik hem terug), kunstjes doen, koekjes krijgen, knuffelen, rollen in het gras en vooral horen hoe knap ik ben. Dan gaat mijn inmiddels niet meer zo magere kontje van blijdschap heen en weer.

Durf jij met mij het avontuur aan te gaan? Wil jij me laten zien hoe leuk de wereld kan zijn, maar neem je ook de verantwoordelijkheden die horen bij het hebben van een Staffordman als ik? Dan wil ik je heel graag ontmoeten.

Enthousiaste poot,

Blue

Is het een match?

Wil jij meer weten over Blue of hem graag in het echt ontmoeten? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Breda, Oude Baan 60 in Breda. Bel 076-5712712 of stuur ze een mail.

Lees ook:

baasje gezocht

Baasje gezocht: Nukka werd verwaarloosd en zoekt nu een liefdevol thuis

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: Mrs. Jones is een echte diva

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: wie prikt er door het bange maskertje van Belle heen?

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...

Meer over Dierenopvangcentrum Breda e.o. ontdekken?

Dierenopvangcentrum Breda e.o. dierenopvang

Nu open11:00 - 16:00

Oude Baan 60, Breda

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.