Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Saartje zoekt een nieuw thuis omdat haar baasje is overleden

Door Daphne Geelink 10 juli 2020

Bij Dierenopvangcentrum Breda verblijven allerlei honden en katten die een baasje zoeken. Zij willen niets liever dan een plek waar ze zich helemaal thuis voelen. Deze week zetten we hond Saartje in de spotlights: zij is op zoek naar een nieuw baasje en personal trainer.

Saartje stelt zichzelf even aan je voor: “Ik ben in de opvang terechtgekomen nadat mijn eigenaar overleden is. Ik vond het in het begin erg spannend hier – wat ook niet raar is voor een dame van mijn leeftijd (11 jaar) – maar inmiddels voel ik me al wat meer op mijn plek. Ik knuffel graag met mijn favoriete verzorgers en vrijwilligers.”

Personal trainer gezocht

“Naast knuffelen heb ik één andere grote hobby: eten! En dat zie je ook wel aan mij. Ik ben heel fotogeniek dus je zou het zo niet meteen zeggen, maar ik ben dus echt veel te zwaar (al noem ik het zelf liever curvy). Daarom zoek ik een baasje dat mij wil helpen met afvallen door ervoor te zorgen dat ik genoeg beweging en niet te veel koekjes krijg.”

“De mensen omschrijven mij als een rustig en lief hondje en het is voor mij belangrijk dat ik een plek vind waar het niet te druk is. Ik ben immers al 11! Ook wil ik met rust gelaten worden als ik daar behoefte aan heb. Ik vind katten en andere honden niet zo leuk, dus daar woon ik liever niet mee samen.”

Is het een match?

Wil jij dit mollige oude dametje een liefdevol thuis geven? Kijk dan snel op Saartjes profiel voor meer informatie en vul bij interesse het aanmeldformulier in. Saartje kijkt uit naar een ontmoeting!

Lees ook:

Baasje gezocht: Meeko werd nooit meer opgehaald en traint nu met een gedetineerde

Op zoek naar een nieuw huisdier? Kijk eerst eens bij het asiel, want daar wachten veel honden, katte...
bredase honden

Dit zijn de leukste Bredase honden volgens jullie

Lieve, schattige, trouwe viervoeters? Die hebben jullie genoeg! Vorige week maakten we een lijstje m...
baasje gezocht

Baasje gezocht! Friso ziet zijn vriendjes vertrekken maar in hem is weinig interesse

Dierenopvangcentrum Breda heeft veel honden en katten die een baasje zoeken. Ieder dier verdient een...

Meer over

Dieren

adv.