Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht: Pollie en Rocky zoeken een fijne plek voor hun oude dag

Door Annemijn Heijstek 17 april 2019

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naar een leuk baasje. Iedere week zetten wij van indebuurt Breda een asieldier in het zonnetje, deze week: Pollie en Rocky. Deze senioren stellen zich even aan je voor.

HAWWO AWWEMAAW!!!! OH, MOMENWJE!!!

Iemand anders doet even het woord namens ons, want zonder tanden en gezien we allebei zo goed als doof zijn, gaat dat zelf niet zo lekker. Wij zijn Pollie en Rocky, de twee seniors van deze opvang. We zijn los van elkaar binnengekomen, maar zouden onderhand broers van elkaar kunnen zijn. Rocky hebben jullie hier misschien al een keer eerder voorbij zien komen, maar aangezien we zoveel gemeen hebben, stellen we ons dit keer eens samen voor.

baasje gezocht
Rocky | Foto: Dierenopvangcentrum Breda

We zijn allebei 11 jaar oud en hier in eerste instantie binnengekomen, omdat onze eigenaren (zelf ook oude baasjes) niet meer voor ons konden zorgen. Toen we hier binnenkwamen hadden we allebei niet de beste medische gezondheid, vooral onze gebitten waren er verschrikkelijk aan toe. Er viel weinig aan te redden en de dierenarts heeft dan ook moeten besluiten om het grootste deel van onze tanden te trekken.

Aandacht en rust

Inmiddels voelen we ons een stuk beter en genieten we van alle aandacht die we hier in de opvang krijgen. En aandacht van mensen, dat is iets waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Vooral Rocky is waarschijnlijk nooit anders gewend geweest, want die raakt in paniek zodra hij alleen wordt gelaten. Mede om deze reden, mag hij dan ook veel tijd doorbrengen op het kantoor van de medewerkers hier. Aangezien wij het hier prima met elkaar kunnen vinden, houdt ook Pollie hem daar gezelschap. Hoewel we niet per se samen op zoek zijn naar een nieuw huisje, zou dat dus zeker wel een optie kunnen zijn.

We zijn allebei op zoek naar een situatie waar we lekker van onze rust kunnen genieten. Intensieve lichamelijke inspanning is niet meer aan ons besteed, maar we vinden het wel fijn om wandelingen te maken met onze baas. Vooral voor Rocky is het heel belangrijk dat zijn baasje altijd in de buurt is en hij deze geen moment uit het oog hoeft te verliezen.

Is het een match?

Zie jij het helemaal zitten met deze schatten? Wil jij meer weten over Pollie of Rocky of hen graag in het echt ontmoeten? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Breda, Oude Baan 60 in Breda. Bel 076-5712712 of stuur ze een mail.

Lees ook:

kat breda baasje gezocht

Baasje gezocht: Morris zoekt iemand om mee te knuffelen en buiten te spelen

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: brokkenpiloot Djablo zoekt een huis waar al zijn enthousiasme in past

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: Nala en haar knappe dochters zijn onafscheidelijk

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...

Meer over Dierenopvangcentrum Breda e.o. ontdekken?

Dierenopvangcentrum Breda e.o. dierenopvang

Gesloten11:00 - 16:00

Oude Baan 60, Breda

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.