Baasje gezocht: wie prikt er door het bange maskertje van Belle heen?

Door Annemijn Heijstek 2 december 2018

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naar een leuk baasje. Iedere week zetten wij van indebuurt Breda een asieldier in het zonnetje, deze week: Belle. Deze verlegen meid stelt zich even aan je voor!

Lieve lezers,

Ik ben Belle, een mooi getekend meisje van 8,5 jaar oud. Ik zit alweer ruim een maand hier in de opvang en kan maar niet wennen. Ik ben namelijk nogal verlegen, en al die vreemde mensen hier over de vloer zorgen ervoor dat ik steeds weer in de stress schiet.

Ik ben afgestaan omdat mijn vorige baasjes kindjes kregen en je raadt het al: ik kreeg stress. Van pure ellende ging ik overal plasjes doen, ik kon er totaal niet mee omgaan. Toen kwam ik hier in de opvang: weer stress! Ik ging in hongerstaking, maar daar ben ik (tot grote opluchting van mijn verzorgers) toch maar weer mee opgehouden. Nu zit ik hier in de losloop weggekropen in een hoekje, want die andere katten vind ik ook maar eng. Helaas zien de bezoekers me vaak over het hoofd…

Onbezorgde poes

Gelukkig kon mijn vorige baasje ze hier vertellen hoe ik ben wanneer ik geen stress heb, namelijk een vrij onbezorgde poes die zich graag tegen je aan vleit voor knuffels. Ook vind ik het prettig af en toe een frisse neus te halen in de tuin, maar een groot balkon zal voor mij ook voldoen.

Ik ben toe aan rust! Ik hoop dan ook dat er snel iemand komt die door mijn bange maskertje heen prikt en met mij de toekomst in wil. Misschien een lief, ouder persoon die gezelschap zoekt? Ik wacht het maar af, maar hoop stiekem dat ze snel komen.

Liefs, Belle

Is het een match?

Wil jij meer weten over Belle of haar graag in het echt ontmoeten? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Breda, Oude Baan 60 in Breda. Bel 076-5712712 of stuur ze een mail.

Lees ook:

Baasje gezocht

Baasje gezocht: Buddy wil héél graag weg uit de opvang

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: Benny is toe aan rust na zijn rocksterrenleven

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...
baasje gezocht

Baasje gezocht: wie gaat het avontuur aan met puber Blue?

Onze vrienden van Dierenopvangcentrum Breda hebben talloze lieve dieren in huis die op zoek zijn naa...

Meer over Dierenopvangcentrum Breda e.o. ontdekken?

Dierenopvangcentrum Breda e.o. dierenopvang

Nu gesloten11:00 - 16:00

Oude Baan 60, Breda

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.