Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze honden wachten op een baasje in Breda

Door Daphne Geelink 6 april 2020

In Dierenopvangcentrum Breda zitten veel honden die op zoek zijn naar een fijn thuis. We zetten er een aantal in het zonnetje: Toby, Max, Bram, Chooby en Kay willen zo snel mogelijk naar een nieuw baasje. Verblijft een van deze viervoeters binnenkort bij jou?

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Toby

dierenopvangcentrum breda
Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Toby is een dwergpinscher van bijna zeven jaar oud. Hij is bij Dierenopvangcentrum Breda terechtgekomen vanwege gezinsuitbreiding. Hierdoor werd het voor Toby te druk in huis. Hij is een bang hondje en vindt vooral nieuwe mensen en situaties erg spannend. Maar met veel liefde, geduld en lekkere brokjes kun jij zijn vertrouwen winnen.

Voor meer informatie over Toby klik je hier.

Max

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Max is een ietwat eigenwijze boerenfox van bijna zeven jaar oud. Door persoonlijke omstandigheden van de eigenaar is hij naar de opvang gekomen. Hij gaat graag wandelen in een rustig omgeving, omdat hij onbekende mensen niet altijd vertrouwt en dan kan gaan grommen. Een nieuwe eigenaar moet er rekening mee houden dat Max visite niet leuk vindt en kan blaffen. Alhoewel hij snel stil is als de visite hem negeert en rustig gaat zitten.

Voor meer informatie over Max klik je hier.

Bram

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Wat een lieverd, hè? Bram is bijna vier jaar en in de opvang gekomen omdat het niet meer ging bij zijn vorige eigenaar. Hij kan weleens een onzekere en angstige hond zijn. Deze gevoelige jongen zoekt daarom een eigenaar die wil investeren in een goede band met hem. Als het vertrouwen er eenmaal is, dan daagt Bram je graag uit om te spelen!

Voor meer informatie over Bram klik je hier.

Chooby

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

De zesjarige Chooby zoekt iemand die tijd en geduld heeft om hem te begeleiden. Sommige situaties kunnen nog wat spannend voor hem zijn! Hij kijkt graag naar buiten, maar wandelen vindt hij nog wel eng en dan is hij ook een beetje nerveus. Heb jij een gouden mandje voor Chooby?

Voor meer informatie over Chooby klik je hier.

Kay

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Deze knappe man heet Kay: hij zwierf zes weken op straat rond voordat hij in de opvang kwam. Niemand heeft zich voor hem gemeld en daarom is hij op zoek naar een nieuwe baas. Hij is een echte stuiterbal, rust komt niet voor in zijn woordenboek. In zijn jonge leventje heeft hij nog niet veel geleerd en zal daarom vanaf de basis moeten beginnen. Wil jij met Kay op cursus?

Voor meer informatie over Kay klik je hier.

Lees ook:

dierenopvangcentrum breda

Baasje gezocht: Heino is op leeftijd, maar nog actief én jong van geest

In Dierenopvangcentrum Breda zitten veel lieve honden en katten die een fijn thuis verdienen. Daarom...
bredase huisdieren

9 x deze Bredase huisdieren zijn maar wat blij met hun baasjes die thuis zijn

Door het coronavirus zijn veel mensen genoodzaakt om thuis te werken of om zo veel mogelijk binnen t...
baasje gezocht

Baasje gezocht: Xavi zoekt iemand die hem een tweede kans wil geven

Bij Dierenopvangcentrum Breda logeren veel honden en katten die op zoek zijn naar een nieuw thuis. Z...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren

adv.