Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze Bredase dieren zoeken een baasje

Door Daphne Geelink 22 mei 2020

Er zijn veel dieren in Dierenopvangcentrum Breda die op zoek zijn naar een fijn thuis. Heb jij ruimte voor een pluizige kater of een speelse hond? Wij lichten vandaag vijf dieren uit die maar al te graag verhuizen naar een gouden mandje.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Fleur

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Fleur is als vondeling bij Dierenopvangcentrum Breda binnengekomen en helaas nooit meer opgehaald. Het is een jonge hond die nog veel moet leren. Daarom zoekt het asiel een baas die lekker met haar aan de slag gaat en haar de wijde wereld laat zien. Meer informatie over Fleur vind je hier.

Shadow

shadow
Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Shadow is een grote, grijze kater van zes jaar oud en zit sinds 17 april in het asiel in Breda. Hij is ietwat verlegen, maar misschien kan jij hem uit zijn schulp laten kruipen. Wil je meer weten over Shadow? Bekijk dan deze pagina.

Chollo

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Chollo is geboren op 1 februari 2016. Hij zit in het asiel omdat zijn eigenaar te weinig tijd voor hem had. Deze gespierde knul is met zijn 53 kilo schoon aan de haak geen klein hondje. Het is voor hem belangrijk dat hij genoeg uitdaging krijgt. Wil je kennismaken? Klik dan hier.

Jinx

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Hé daar! Dit is Jinx, een kater van ongeveer 4 jaar oud. Hij houdt van aandacht, maar aanraken is nog wat te spannend voor hem. Waarschijnlijk is hij hier niet mee opgegroeid. Zoek je een kat die graag bij je in de buurt is, maar geen typische schootkat is? Vul dan het aanmeldformulier in.

Paco

paco
Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Ook Paco is als vondeling in Dierenopvangcentrum Breda terechtgekomen en nooit opgehaald door zijn baasje. Heb jij misschien een plekje voor hem? Hij is echt een blij ei, leert graag (als daar een beloning tegenover staat) en is dol op eten. Omdat hij erg actief is, is het belangrijk dat zijn nieuwe huis een tuin heeft waar hij lekker kan ravotten. Meer over Paco lees je hier.

Lees ook:

markdal campings breda

Vakantie in eigen land: 7 x campings in en rondom Breda

De kans is groot dat je vakantieplannen voor de zomer in het water zijn gevallen. Wil je toch eropui...
binnenkijken bij jorgen

Binnenkijken bij Jörgen en Krisztina: ‘We verhuizen iedere vijf jaar’

Precies vijf jaar nadat Jörgen Maijer en zijn vrouw Krisztina Valach een appartement in een oude mei...
gevels breda

Om verliefd op te worden: 9 x mooie gevels in Breda

De meeste mensen die door Breda lopen kijken goed voor zich uit. Logisch, want niemand heeft zin om ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren

adv.