Tof! Dit weekend shop je alles voor carnaval tijdens de Kielegatse vrijmarkt

Door Redactie indebuurt Breda 23 januari 2019

Je haalt je carnavalsdozen ein-de-lijk uit het stof, maar bij het zien van al die pakjes word je niet blij. Herkenbaar? Dan staat er dit weekend iets heel leuks op de planning: de Kielegatse vrijmarkt.

Op zondag 27 januari kun je bij Strand Binnen van 13.11 tot 19.11 uur terecht met je eigen kleedje. Om leuke carnavalsspullen waar je op bent uitgekeken of waar je kinderen uit zijn gegroeid te verkopen, of zelf op zoek te gaan naar die toffe tweedehandse of nieuwe outfit.

Zo werkt het

Neem je kleedje, klapstoel, carnavalskleding, hoeden of accessoires mee. Meld je op de dag zelf bij de welkomstbalie en zorg zelf voor wat wisselgeld of reken ter plekke met Tikkie af. Wie weet maak jij iemand blij met een mooi bloemetjesgordijn of loop je zelf super gelukkig de deur uit met een nieuwe outfit.

Meedoen

Wil je meedoen? Kom dan tussen 12.00 en 13.00 uur langs om je spullen uit te stallen en een mooi plekje uit te kiezen. Inloop is vrij toegankelijk en vol is vol. Zowel de entree als het plekje is gratis.Wil je verzekerd zijn van een goede plek? Mail naar [email protected].

kielegatse vrijmarkt

Kielegatse vrijmarkt

Strand Binnen

27 jan 2019 vanaf 13:11 t/m 19:11

Lees ook:

klunen 2019 weekend

Dit moet je weten over Klûnen 2019

Volgens velen nóg leuker dan carnaval zelf: de Bredase Klûntocht. Dit fijne feestje staat weer voor ...
Grote Optocht Breda

Carnaval 2019: op deze dag is de Grote Optocht in Breda

Heb je je outfit voor carnaval 2019 al gescoord? Zijn de kratten bier en flessen drank al ingeslagen...

adv.