Super handig: SPAR City Breda Centrum is tijdens carnaval tot 00.00 uur open!

Aangeboden door SPAR City Breda Centrum 9 februari 2018

Vind jij het na een dag carnaval een briljant idee om nog een eitje te gaan bakken maar heb je niks in huis? Ga dan langs SPAR City Breda Centrum aan de Ginnekenstraat en voorzie jezelf van de perfecte midnight snack. Dat kan tot middernacht: SPAR City Breda Centrum is tijdens carnaval iedere dag geopend tot 00.00 uur!

Aanbiedingen

Niet alleen heeft SPAR City Breda Centrum alles in huis waar je maag om schreeuwt na een dagje hossen, ook tijdens het carnavallen is de SPAR de ideale plek om je honger te stillen en je dorst te lessen. De drankjes zijn gekoeld en voor de frikandel-, kaas- en saucijzenbroodjes geldt: 1 + 1 gratis. En als je er dan toch bent, kun je gelijk wat worstenbroodjes (4 broikes voor €4,-) inslaan voor je anti-katerontbijtje de volgende morgen.

SPAR City Breda Centrum
Foto: SPAR City Breda Centrum

Grote Optocht

Tijdens de Grote Optocht voorspellen ze flink wat kou, maar ook dan is SPAR City Breda Centrum jouw redder in nood. Tijdens de optocht, die langs de de SPAR komt, staan de medewerkers van SPAR voor je klaar met warme chocolademelk. Verkies je een dorstlesser waarvan je alcoholpromillage gaat stijgen boven chocolademelk (heel begrijpelijk), dan staan de drankjes uiteraard koud. Natuurlijk kun je ook even binnenwippen voor een lekker broodje.

SPAR City Breda Centrum supermarkten

Nu open07:00 - 22:00

Ginnekenstraat 147-149, Breda

Bekijk meer:supermarkten

adv.