Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heb jij ze gezien? Deze BN’ers vieren gewoon carnaval in ’t Kielegat

Door Jennifer da Graça 25 februari 2020

Carnaval in ’t Kielegat is niet alleen voor ons: ook BN’ers reizen maar al te graag af naar Breda om hier in het feestgedruis te springen. Of ze wonen al gewoon in de Parel van het Zuiden. Heb jij even gemist welke bekenden allemaal in de polonaise stonden? Wij zetten ze voor je op een rij.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Jasper Demollin, Daan Boom en Tobias Camman

Net als vorig jaar is dit trio weer van de partij in ’t Kielegat. Nadat Tobias in 2019 een desastreuze carnaval meemaakte, hebben Jasper en Daan hem alsnog weten te overtuigen om mee te gaan. Heb jij de zonnebloem, Teletubbie en struisvogel gezien?

Dannic

Als Bredanaar mag dj Dannic niet ontbreken! Feestelijk verkleed in panterprint stond hij deze carnaval niet achter de draaitafels, maar op de dansvloer. Gezellig!

Klaas Dijkhoff

View this post on Instagram

PERSBERICHT Nieuwe Politieke partij opgericht: De Partij voor de Wilde Dieren De koers van de Partij voor de Dieren geeft ontevreden achterban reden tot het oprichten van een nieuwe partij. “Het is allemaal leuk en aardig, zo’n brede dierenpartij, maar er is wel een gebrek aan focus. Ze doen net alsof ze een eenhoorn in de politiek zijn, maar elke partij doet wel iets met dieren tegenwoordig. Forum houdt zich bezig met uilen en de poezenboot en zelfs de Vee Vee Dee komt nu op voor varkens in slachthuizen.” Aldus mevrouw Kipling. “We hadden nog even de hoop dat met Esther Ouwehand er meer aandacht voor de Wilde Dieren zou zijn, maar ze blijkt helemaal geen familie te zijn. Ze is na haar benoeming tot fractievoorzitter nog niet eens in Ouwehands Dierenpark geweest. Ja, als er een probleem is met legbatterijen, dan zijn ze er altijd als de kippen bij, maar als we het willen hebben over de problemen van struisvogels steken ze hun kop in het zand. En dat is treurig, heb je wel eens gezien hoe groot zo’n ei is? Ik bedoel, voor een kip zal het ook geen pretje zijn, maar ik denk dat die struisvogels meer te lijden hebben.” Voegt de heer Livingstone toe. “Elke keer gaat het weer over die bio-industrie, terwijl een rund daar gewoon elke dag netjes z’n eten krijgt. Als je zelf op een antilope moet jagen, dat is pas loeizwaar. Begrijp me niet verkeerd, ik gun alle varkens de ruimte, dat is een big issue, maar niet het enige probleem. Daar mag je het best over hebben, maar niet elk debat, gnoeg is gnoeg. Wij willen meer aandacht voor ons, Wilde Dieren, daar hoor je geen hond over. Daarom nu dus een eigen partij. Dat is niet makkelijk, dat wordt buffelen, maar daar zul je van ons geen klachten over neushoorn.” Maakt beoogd partijleider Professor Vonk duidelijk. “We gaan ook niet katten op de PvdD, we blijven samenwerken. Daarom hebben we ook een logo dat met wat olifantasie herkenbaar blijft. Ook zien we verwantschap met kamerlid Merel, dat is ook geen lui paard. Zij vertrok al eerder bij de PvdD en werkt nu samen met de grijze duiven en zilvermeeuwen. Wij zien dus een grote toekomst voor onze kudde.

A post shared by Klaas Dijkhoff (@klaasdijkhoff) on

Ook politici mogen af en toe even losgaan. Klaas zette speciaal voor carnaval de Partij voor de Wilde Dieren op. Samen met zijn vrienden – gekleed in outfits die niet onderdoen voor dat van Freek Vonk – houdt hij deze carnaval de kudde bij elkaar.

Fien Vermeulen

Alleskunner Fien Vermeulen is vooral bekend van haar presentatiekunsten, haar stem op Q-music en haar deelname aan Expeditie Robinson. De kans is groot dat je haar als duiveltje even niet herkende in ’t Kielegat.

Lees ook:

Say cheese: bij deze flitspalen in Breda word je het vaakst geflitst

De flits van een camera vinden we over het algemeen niet vervelend. Alleen als het om een foto van e...
The Tosti Club

5 x hier scoor je een anti-katerontbijtje

Werd je vanochtend wakker met een bonkend hoofd? Het laatste waar je nu zin in hebt, is een voedzaam...
prins hendrikstraat

Snel zijn! 7 x deze woningen in Breda staan net te koop

Op zoek naar een koophuis in Breda? Dan weet je als geen ander dat je er snel bij moet zijn. Wij zet...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.