Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrijgezel van de week Ralf: ‘Je moet niet op zoek zijn naar een relatie’

Door Jennifer da Graça 16 februari 2020

Ben je al met heel tinderend Breda op date geweest, krijg je al kriebels bij het idee aan een relatie of is goed aan jouw woning te zien dat je al lange tijd alleen woont? Wij interviewen elke week een van de leukste vrijgezellen van de stad. Deze keer: Ralf van den Broek (42).  

“Ik vind het leuk om dingen samen te doen, maar mijn toekomstige vriendin moet er wel tegen kunnen dat ik niet werk van negen tot vijf”, start Ralf zijn verhaal. “Feestjes lopen weleens uit tot in de late uurtjes. Als je die dan zelf organiseert, moet je wel tot het einde blijven.”

‘Iedereen heeft een rugzak’

“Mijn droompartner is een spontane meid met niet teveel problemen uit het verleden. Iedereen heeft een rugzak. Dat weet ik, want die heb ik ook. Maar bij de één is de rugzak geordend en bij de ander is het één grote bende.”

Relaties ontstaan vanzelf

Op zoek zijn naar een relatie? Daar doet Ralf niet aan. “Mijn mening is dat je niet op zoek moet zijn naar een relatie. Tinder, Badoo, Lexa en dat soort dingen zijn geen optie voor mij. Leuk voor een gezellige avond of dag, maar die kun je ook zelf creëren. Het is namelijk altijd tijd voor een feestje. Relaties ontstaan vanzelf. Soms met iemand die je net kent, maar ook met mensen die je al langer kent, via een andere weg.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Marcia van der Kraan

Grote vriendin

Toch heeft Ralf als happy single een vrouw in zijn leven! “In het dagelijks leven werk ik met lastige jongeren. Maar mijn hart ligt bij m’n eigen bedrijf. Ik organiseer bedrijfsfeesten, trouwerijen en meer. Die ondersteun ik in de vorm van drank en eten met mijn grote vriendin: La Grande Dame. Zij is geen vrijgezel, want de mooiste foodtruck van Nederland is echt van mij.”

Wie weet nog een drankje

Ralf date niet zoveel: hij heeft het te druk met zijn eigen bedrijf. Wel heeft hij wel zijn ideale date voor ogen. “Genieten van een wandeling in het Mastbos, een lekker hapje eten en wie weet nog een drankje in de stad.” Over het dateleven in Breda is hij kort: “Is er dan een andere stad in Nederland met zoveel leuke mensen?”

Ben jij de leukste vrijgezel van Breda? We want you! We zoeken nog mensen die over hun vrijgezellenbestaan willen vertellen. Je kunt jezelf opgeven via [email protected]

Lees ook:

Leuk volgens local Raimke: ‘Hier is onze trouwreportage vastgelegd’

Hoe ontdek je de leukste plekjes van Breda? Elke week delen onze locals hun beste tips. Deze week is...

Honger? 7 x hier haal je een broodje in Breda

Tijdens het shoppen, lekker even in je pauze of gewoon omdat je honger hebt. Een broodje gaat er alt...

Meer over

Bredanaars

adv.