Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sorelis over zijn aanzoek in Temptation Island: ‘Ik kan het niet terugzien’

Door Daphne Geelink 11 januari 2021

Het is iedere donderdag weer het gesprek van de dag: de populaire realityshow Temptation Island: Love or Leave maakt veel tongen los. Sorelis uit Breda deed samen met zijn Gulcin mee aan het Videoland-programma, waarbij hun liefde voor elkaar van het scherm spatte. Al helemaal toen hij besloot om haar ten huwelijk te vragen.

In vorige Nederlandse seizoenen van het programma moesten koppels vooral laten zien dat ze de verleiding konden weerstaan. In het huidige seizoen Temptation Island: Love or Leave zoeken vier koppels uit of ze de ware voor elkaar zijn. Sorelis en Gulcin hadden al snel door dat ze voor elkaar bestemd waren en verlieten vervroegd het programma.

Oprecht

Tijdens het kampvuur van aflevering 6, gaf Sorelis aan dat hij zijn vriendin ten huwelijk wilde vragen. De programmamakers stonden volledig achter zijn keuze. “Ze zagen hoe oprecht we allebei waren”, zegt Sorelis. “Ik wilde direct bij het kampvuur op één knie gaan, maar de productie zou het allemaal regelen.”

“Het was zo spannend. Langs de rode loper liep ik naar boven, waar ik nog twee uur op Gulcin moest wachten. Ik werd geprikt door muggen en was continu rondjes aan het lopen, omdat ik eigenlijk nog niet ready was voor het aanzoek. Mijn speech was niet af. Maar toen ze eenmaal naar boven kwam, sprak ik vanuit mijn hart.”

Tranen, tranen en nog meer tranen

De tranen vloeiden bij Sorelis en Gulcin, maar óók bij de kijkers. Hij vertelt: “Ik kreeg zelfs filmpjes opgestuurd van mensen die moesten huilen bij deze aflevering. ‘Je bent een legend‘, hoorde ik dan. Het is heel fijn dat het zo goed heeft uitgepakt. Heel eerlijk? Zelf kan ik het aanzoek echt niet terugzien. Dan barst ik in tranen uit. Vooral als ik mijn moeder voorbijkomt, die ik al een tijd niet heb gezien.”

Trouwdatum?

“Een trouwdatum hebben we nog niet. Alle zalen zitten ver vol, omdat zoveel bruiloften gecanceld zijn afgelopen jaar. We willen daarop wachten.” Een klein tipje van de sluier dan? “Het wordt een multiculturele bruiloft”, zegt hij trots. “Gulcin is Turks, mijn oorsprong ligt in de Nederlandse Antillen. Zodra het weer kan, willen we een groot feest met al onze familie.” Wanneer het stel meer weet over hun bruiloftplannen, delen ze die met hun volgers. “We gaan vloggen over de aanloop naar ons huwelijk.”

De relatie nu

Wantrouwen naar elkaar vormde de reden voor het stel om mee te doen. “Er is een hoop veranderd in onze relatie na het Videoland-programma. We hebben geen bitchfight meer met elkaar als ik laat thuiskom. We waarderen de kleine dingen in onze relatie enorm.”

Deelname

“Onze deelname begon eigenlijk als grap. We keken het vorige seizoen, toen ik sarcastisch riep: ‘hé, zullen we ook meedoen?’ Gulcin zei direct dat ze dat niet durfde. ‘Dan ga ik je kwijtraken’, waren haar woorden. Eindstand? Zij schreef ons in en een aantal dagen later kregen we een telefoontje van het programma. Na het intakegesprek werd direct duidelijk dat ze ons wilden hebben.”

“Wat volgde was een heel proces met onder andere een coronatest.” Of er twijfels waren? “Zeker, maar omdat we al zover waren, wilden we ermee doorgaan. Voor de opnames waren we superzenuwachtig: we waren beiden niet gewend om in de spotlights te staan, maar het wende.” Uiteindelijk is Sorelis blij met alle beelden: “Ik was helemaal mezelf. Daarnaast was het heel bijzonder om te zien dat Gulcin en ik compleet op één lijn lagen. We misten elkaar enorm.”

Bekendheid in Brabant

Sorelis komt uit Breda, Gulcin uit Waalwijk en samen wonen ze nu in Oosterhout. Ze worden inmiddels al herkend in Brabant. “De caissières staan te springen als ik de supermarkt in Oosterhout binnenloop. Zelfs met mondmasker op”, zegt Sorelis lachend. “Ik ga er wel goed mee om: als ze liefde tonen, dan toon ik liefde terug.”

Lees ook:

Lesley doet mee aan het vernieuwde Temptation Island: ‘Mijn eerste blik viel op Jaydi’

Lesley Tramper (33) is - naar eigen zeggen - iemand die alles in het leven geprobeerd wil hebben. To...

Bredase Karin is te zien in tv-programma Sterren op het Doek: ‘Ik heb al kriebels in mijn buik’

In televisieprogramma Sterren op het Doek laten bekende Nederlanders zich schilderen door drie kunst...

Niek van De Bachelorette over zijn deelname: ‘Romantischer dan dit ga je het niet krijgen’

Een maand was hij weg van huis om het hart van actrice en influencer Gaby Blaaser te veroveren: Bred...

Meer over

Bredanaars

adv.