Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Slotjesbrug: ‘We zien elkaar maar twee keer per jaar, maar onze liefde overwint alles’

Door Annemijn Heijstek 24 december 2017

All you need is love, maar dan in Breda: wegzwijmelen bij de zoete verhalen van stelletjes die hun liefde hebben vereeuwigd met een liefdesslotje aan de Slotjesbrug.

Een tijdje terug plaatsten we een oproepje met daarin de de vraag wie een liefdesslotje aan de Slotjesbrug, oftewel de Hoge Brug, heeft gehangen. We kregen veel leuke reacties en starten deze serie met het bijzondere liefdesverhaal van Kim en Ervin.

De Bredase Kim Bruggemans is stapelverliefd op de Albanese Ervin Meka: “Mijn vriend Ervin en ik zijn nu anderhalf jaar samen. We hebben onze liefde bezegeld door een slotje te hangen aan de brug, samen met mijn dochtertje Angel. Ik zie mijn vriend maar twee keer per jaar, want hij woont in Albanië. We hebben elkaar via internet ontmoet, en dat voelde zo goed dat ik hem toen ben gaan opzoeken in de hoofdstad van Albanië, Tirana. Hij is echt de liefde van mijn leven. De eerstvolgende keer dat ik hem weer zie is volgend jaar juli. Maar we hebben dagelijks contact en we videochatten veel. Als de liefde sterk genoeg is, overwint het alles.”

Slotjesbrug
Het liefdesslotje van Kim en Ervin

Jouw verhaal

Heb jij ook je liefde vereeuwigd met een liefdesslotje? Zijn jullie nog samen of is de relatie over? Wij horen het graag! Deel jullie verhaal in een reactie onder dit bericht of stuur een mailtje naar [email protected].

adv.