Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Love is in the air! 5 x treinflirts op station Breda

Door Jennifer da Graça 14 februari 2020

Of je nu in een superleuke kleffe relatie zit of happy single bent: soms is het leuk om weg te dromen bij liefdesverhalen. Ook als deze nog niet af zijn. Op Treinflirt.nl zetten hopeloze romantici een oproep om die ene knappe jongen of die toffe vrouw uit de trein opnieuw te vinden. Misschien word jij wel gezocht! 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Filosofische man genaamd ‘Vuk’ gezocht

Foto: screenshot treinflirt.nl

Ja heren, Floor is op zoek naar Vuk! Ze weet niet zeker of je het zo schrijft, maar dan weet je in ieder geval hoe het uitgesproken moet worden. Floor droeg op 18 januari een rode, lange jas toen ze Vuk ontmoette. Ze praatte met hem over filosofie, kreeg zijn nummer en verwijderde het helaas in plaats van op te slaan… Weet jij over wie dit gaat? Reageer!

Jongen met blond haar en mooie ogen

Foto: screenshot treinflirt.nl

Hallo mannelijke Bredanaars met blond haar en mooie ogen! Dit anoniempje zoekt die ene jongen waar ze in december mee op het perron stond te wachten. Daar stond ook nog een Indische vrouw bij, maar daar zoekt de anonieme zoeker niet naar. Laat het weten als jij deze jongen bent.

Onhandig met een doosje

Foto: screenshot treinflirt.nl

Toegegeven: we hebben in dit geval geen idee of het om een man en man, vrouw en vrouw of man en vrouw gaat. Enige wat we wel weten is dat de zoekende onhandig met een doosje over station Breda heenliep en een glimlach uitgewisseld werd. Wij zijn heel benieuwd naar dit verhaal… Reageren doe je hier.

Jongen met zwarte Stüssy pet

Foto: screenshot treinflirt.nl

Duidelijker kan bijna niet: Eva zoekt een jongen met een zwarte pet van het merk Stüssy. Ze was in de trein iets te verlegen en hoopt alsnog met je in contact te komen. Jij ook met haar? Reageren maar.

Grote, rare stok

Foto: screenshot treinflirt.nl

Een oproep met een Vlaams tintje! A zoekt iemand waar hij of zij een hoop lol mee had. Daar was onder andere een meneer met een ‘grote, rare stok’ bij betrokken en vreemde vragen van medereizigers. Interesting… Herken jij jezelf in dit verhaal? Laat het weten!

Lees ook:

bredase aanbiedingen

Speciaal voor de haters: 5 x Bredase anti-Valentijnsdagtips

Natuurlijk denken we in aanloop naar Valentijnsdag ook aan de haters. Speciaal voor de cynische ziel...

9 x romantisch uit eten met Valentijnsdag in Breda

Klaar om een perfecte Valentijnsdag te beleven met je lief? Dan kan een heerlijk etentje natuurlijk ...

Leuk volgens freelancer Nikki: ‘Hier ga je echt met bakken inspiratie naar huis’

Op zoek naar de leukste, gezelligste plekjes van Breda? Dan moet je bij onze locals zijn! Elke week ...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.