Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Let’s meet Rosalie: als studente en freelancer komt ze het gastredacteurenteam versterken

Door Rosalie Joosen 14 augustus 2020

Hoi! Mijn naam is Rosalie Joosen. Als studente communicatie blog, vlog en schrijf ik artikelen over van alles en nog wat, maar bij voorkeur over alles wat gerelateerd is aan Breda. Naast mijn studie heb ik een eigen bedrijf genaamd All That Media, waarvoor ik freelance in de marketingcommunicatiebranche.

Als geboren en getogen Bredase stap ik altijd op de fiets naar de meest leuke plekjes in de stad. Een tijdje terug heb ik een buitenlandse stage gelopen bij een fietstourbedrijf in Athene (aanrader als je er op stedentrip gaat!). Daar woonde ik in een wijkje waar streetart centraal stond en waar de meest prachtige muurschilderingen afgebeeld waren.

Terug naar Breda

Toen mijn buitenlandse stage erop zat en ik terugkeerde naar Breda, fietste ik naar de binnenstad en keek ik eens om me heen; als inwoner fiets je vaak naar je doel, maar kijk je niet vaak genoeg om je heen. Ik fietste langs een van de vele Blind Walls en kwam erachter dat ook wij in Breda rijk zijn aan mooie muurschilderingen. Eigenlijk zo bijzonder!

Carnavalsclub

Als echte Brabander vier ik graag carnaval, ik zit niet voor niets samen met 11 vriendinnen bij een carnavalsclub genaamd CV Rosé. We organiseren met z’n allen vaak avondjes uit, hebben een jaarlijkse CV Rosé quiz en gaan ieder jaar op (stap)vakantie! Samen hebben we de grootste lol en zijn we vaak te vinden in de binnenstad van Breda.

Lekker eruit!

Ik ga graag een avondje uit. Naar een café, restaurant of bioscoop, een middagje shoppen, ik ben er te vinden! Breda bruist, er is altijd iets te beleven. In de zomer ben ik graag te vinden bij (of op) het water, drink ik graag een koel drankje op de Havermarkt of eet ik bij een van de bourgondische restaurantjes aan de Haven. TIP; de zon gaat onder bij de Haven, hier geniet je dus van de laatste zonnestraaltjes!

Helemaal niet gek dat ik aan de slag ga als gastredacteur! Heb jij een bijzonder of persoonlijk verhaal wat je wilt delen met indebuurt Breda? Laat het ons weten en misschien neem ik contact met je op om hier een artikel over te schrijven.

Lees ook:

jennifer da graca

Leuk volgens local Jennifer: ‘In deze straat vind je veel leuke koffie- en lunchtentjes’

De allerleukste plekjes in Breda? Die vind je natuurlijk via échte locals! Deze week deelt Jennifer ...

Getipt! 5 x de favoriete lunchplekken van redacteur Daphne

Hoe lekker is het om op een vrije middag buiten de deur te lunchen? Nou, wij vinden dat héérlijk. We...

Leuk volgens local Rosalie: ‘Dit zijn de pareltjes van de stad’

Echte locals weten de leukste plekken van Breda te vinden. Daarom vragen we iedere week aan een Bred...

adv.