Jobje en Vlekje zoeken een baasje om mee te kroelen

Door Laura van Etten-Elting 16 februari 2018

Jobke en Vlekje zijn bij Dierenopvangcentrum Breda binnengekomen omdat hun eigenaar is overleden. Jobke is een teefje van ongeveer 13 jaar en Vlekje is een teefje van ongeveer 10 jaar. Ze zijn dus al wat op leeftijd maar dat is echt niet aan ze te merken!

Ze zijn samen een lief, vrolijk en enthousiast duo. Jobke was in het begin een beetje verlegen maar dit ging al snel over. Jobke is een echte kroelkont. Ze gaat hier echt voor liggen. Vlekje is een heel enthousiast hondje. Beiden laten graag van zich horen en blaffen dan ook wel eens uit enthousiasme.

Foto: Dierenopvangcentrum Breda
Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Of ze alleen kunnen zijn, is niet bekend, dus dit zal in een nieuwe situatie rustig moeten worden opgebouwd. Ze worden niet in een gezin met jonge kinderen geplaatst maar bij kinderen vanaf 12 jaar zou het wel kunnen. Of ze met andere dieren kunnen, is niet bekend. Waarschijnlijk hebben ze liever het huis voor zichzelf.

In de opvang zijn beiden goed zindelijk. De verwachting is dat dit in een nieuwe situatie wel goed zal gaan als dit rustig wordt opgebouwd. Ze zoeken voor dit duo een warme mand waar ze de rest van hun leventje mogen slijten. Een baasje die nog actief met ze wil gaan wandelen, spelen en kroelen want dat doen ze graag. Het liefst in een niet al te druk huishouden en iemand die veel thuis is.

Vragen of meer informatie?

Zie je een leven met Jobke en Vlekje al helemaal zitten, dan kan je het “Aanmeldformulier Hond” invullen op de website van de opvang. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Dierenopvangcentrum Breda, Oude Baan 60 in Breda. Bel 076-5712712 of stuur een mail naar [email protected]

Dierenopvangcentrum Breda e.o. dierenopvang

Nu gesloten11:00 - 16:00

Oude Baan 60, Breda

Bekijk meer:dierenopvang