Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hier ben ik! De nieuwe commercieel redacteur van indebuurt Breda

Door Jennifer da Graça 8 april 2019

Hi! Ik ben Jennifer da Graça. Als studente Communicatie koos ik ervoor om midden in het bruisende studentenleven van Breda te gaan wonen. Ook nu, na het afronden van mijn studie, woon ik hier nog steeds met erg veel plezier. Een goede keus dus, Breda.

Ik voelde me al snel thuis nadat ik de sleutels van mijn allereerste studentenkamer in de wijk Sportpark in ontvangst had genomen. Binnen no time ontdekte ik dat Breda veel minder groot aanvoelt dan het eigenlijk is. Oké, natuurlijk kan je op zaterdagmiddag niet op je dooie gemak het centrum in duiken om je gehele zomergarderobe bij elkaar te shoppen. Toch vind ik Breda vaak aanvoelen als een gezellig, sfeervol en uit de kluiten gewassen dorp. Maar dan mét de chille faciliteiten van een grote stad.

Mijn main spots

De afgelopen jaren heb ik al goed de tijd gehad om die ‘chille faciliteiten’, de fijnste hotspots en de lekkerste restaurantjes in Breda te testen. Ik offer me dan ook graag op om nieuwe adresjes te proberen: als er eten is, ben ik er graag bij! Een lekkere curry? Die bestel ik bij Curry Inn Breda. Voor een bijzondere koffie met marshmallows, Tony Chocolonely of Maltesers neem ik graag plaats aan een van de tafels bij Inspire Coffee. Oh, en net als iedere andere Bredanaar loop ik met lekker weer ook regelmatig door het park of vind je me op het terras van ’t Hart voor een bord Nacho’s Mexicana. Dat laatste niet alleen met lekker weer, overigens.

Iedere dag iets nieuws

Hoe Breda mij blijft verrassen? Daar is niet veel voor nodig. Regelmatig ga ik in het weekend of ’s avonds op ontdekking door te wandelen door een ander stukje stad. Plekken die ik normaal alleen even jachtig vanuit de auto voorbij zie komen, blijken lopend nog interessanter te zijn. Oude gebouwen, verborgen parkjes en mooie uitzichten zorgen ervoor dat ik dagelijks weer verliefd word op Breda. Deze liefde voor de stad deel ik maar al te graag met jullie via indebuurt. Denk jij een bijzondere hotspot, mooi plekje of bijzondere actualiteit te weten die nog mist? Yes, please! Deel het met ons, wij horen het graag. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected] of [email protected].

Lees ook:

jennifer da graca

Leuk volgens local Jennifer: ‘In deze straat vind je veel leuke koffie- en lunchtentjes’

De allerleukste plekjes in Breda? Die vind je natuurlijk via échte locals! Deze week deelt Jennifer ...

Meer over

Bredanaars

adv.