Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Is 2020 een topjaar voor jou? Dan horen we graag van je!

Door Daphne Geelink 22 november 2020

Zoek je op Google Afbeeldingen naar ‘2020 meme’ dan vind je allerlei plaatjes die hetzelfde bevestigen: 2020 is geen best kalenderjaar voor de wereld. Toch zullen er ongetwijfeld Bredanaars zijn die – ondanks alles – wél kunnen zeggen dat dit een topjaar is. Klinkt dat herkenbaar? Dan komen we graag met je in contact.

2020 gaat de boeken in als nogal een bijzonder jaar en dan drukken we ons nog voorzichtig uit. Ons dagelijks leven is door corona aangrijpend veranderd en zo’n beetje iedereen heeft de afgelopen maanden te maken gehad met de gevolgen van het virus.

Diepte- en hoogtepunten

Misschien ben je wel je baan kwijtgeraakt, heb je zelf corona gehad, of ben je een familielid aan de de ziekte verloren. Toch zijn er ook lichtpuntjes: er ontstaan bijzondere initiatieven in de stad en ondanks alle aanpassingen weten we de mooie momenten in het leven nog steeds met elkaar te vieren.

Tekst loopt door onder gifje.

Wát een jaar!

Misschien zijn er voor jou persoonlijk ook redenen geweest om de slingers op te hangen afgelopen jaar. Je durfde bijvoorbeeld je baan op te zeggen om je eigen bedrijf te beginnen, je vond de liefde van je leven tijdens een coronaproof wandeldate of woont na maanden klussen dan eindelijk in je droomhuis.

Wat het ook is, we horen graag waarom jij 2020 tóch een topjaar vindt. Mail je verhaal en een (horizontale) foto van jezelf naar [email protected] en wie weet zie je jezelf binnenkort terug op indebuurt Breda.

Lees ook:

lindsey toet

Een kijkje in het klaslokaal van Lindsey: ‘De kinderen leren me om soms te relaxen’

Sommige kinderen hebben geen idee wat ze later willen worden, anderen zijn vanaf jongs af aan al zek...

Winkelen in de jaren 80: zo zag dat er in Breda uit

Tegenwoordig shoppen we bij De KOOPman in de Karrestraat of neuzen we bij H&M in de Ginnekenstraat. ...
Breda by Night

’s Avonds een blokje om? Wandel eens door de binnenstad!

Juist nu is het goed om na het eten naar buiten te gaan voor een fijne wandeling. Helaas is jouw fav...

Meer over

Bredanaars

adv.