Goeiemorgen filmset!

Door Annemijn Heijstek 14 november 2017

Ja, je leest het goed: een filmset in het centrum van Breda. De Waterstraat is afgezet met houten schuttingen voor opnames van de film De Dirigent.

De Dirigent is een liefdesverhaal gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het verhaal gaat over Antonia Brico, de eerste vrouw die meermalen succesvol een symfonisch orkest dirigeerde in de jaren twintig van de vorige eeuw. De hele week zullen er opnames worden gemaakt, zowel buiten in de Waterstraat als in De Avenue, die voor de gelegenheid is omgetoverd tot een jazzclub uit het begin van de twintigste eeuw.

goeiemorgen
Foto: indebuurt Breda

Goeiemorgen Breda?

Iedere ochtend plaatst indebuurt Breda een mooie, gekke, grappige of ontroerende foto uit Breda om te laten zien hoe mooi Breda is. Dat kan ook jouw foto zijn! Dan maken we samen een mooie Bredase fotoserie. Alle foto’s kun je hier terugkijken.

Hoe krijg je jouw foto op de site? Je kunt de liggende foto (anders moeten we gaan knippen, zoomen, plakken…) mailen naar [email protected]. Je kunt ‘m doneren via Facebook. Of zet ‘m op Twitter of Instagram en gebruik dan #indebuurtbreda. Wie weet maken we Breda dan wakker met jouw foto!