Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Follow me! 7 x Bredanaars met kneiterveel volgers

Door Jennifer da Graça 16 september 2020

Bij velen van ons vaste prik: in bed of op de bank úren scrollen door Instagram. We zijn niet de enigen, want veel Bredanaars barsten op de populaire app van de volgers en de likes. Nieuwsgierig? Wij zetten een aantal inwoners met een toffe accounts en veel volgers op een rij.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Jorinde van lamemechose.nl

Of je nu op zoek bent naar social mediatips, leuke wooninspiratie of hotspots in Breda: bij Jorinde zit je goed. Dat weten haar bijna 2.500 volgers ook als de besten, want zij genieten regelmatig van haar nieuwste kiekjes. Leuk!

View this post on Instagram

“Een beller is sneller” zei ooit iemand tegen mij. Een quote die helemaal klopt en altijd is blijven hangen maar… waar ik eigenlijk niet echt naar handel. Ik ben namelijk totáál geen beller! Ik ben niet iemand die uren met vriendinnen of familie aan de telefoon hangt (vroeger overigens wel 🤨) en werkgerelateerde telefoontjes vind ik vaak helemaal een ding! Wat “het ding” dan precies is weet ik eigenlijk ook niet, een soort van koud water vrees ofzo?!⠀ ⠀ Anyway, laat mij maar een appje of mailtje sturen (al is dat soms dus totaal niet snel en handig) dan ben ik meer in mijn element! Ben jij wel een beller? Enne… heb je tips voor een niet-beller?! ⠀ ⠀ ⠀⠀ #lifestylefotografie #vrouwelijkeondernemer #ondernemendevrouwen #breda #socialmediabureau #socialmediamanager #socialmediafotografie #ondernemendemama #socialmediacontent #portretfotografie #vrouwelijkeondernemers #vrouwelijkondernemerschap #contentcreatie #branding #socialbranding #merkidentiteit #eigenbedrijf #zakenmeisje #ambitieuzemeisjes #onlineondernemen #ambitieuzevrouwen #natuurlijklichtfotografie #onlinezichtbaarheid #dailydecordose #homeadore #myhyggehome #naturelwonen #lilac #powdersandhazel #personalbrandingfotografie

A post shared by Jorinde | Social Media Beheer (@lamemechose.nl) on

Niek Marijnissen

Pakweg een jaar geleden had Bredanaar Niek nog geen duizend volgers, maar sinds zijn deelname aan De Bachelorette zit dat wel even anders. Hij veroverde dan niet het hart van Gaby, maar wel van televisiekijkend Nederland.

Stephanie van Vintage Vedette

Stephanie is een kei in het vinden van toffe vintage items. Ben jij daar minder goed in? Komt mooi uit, want zij verkoopt haar pareltjes door via Instagram. Zo’n 2.200 mensen zien dagelijks haar nieuwste aanwinsten voorbijkomen.

Rowena

Over veel volgers gesproken! Rowena tikte onlangs de zeventigduizend (!) volgers aan en we snappen helemaal waarom. Haar interieurfoto’s en backstage kiekjes zijn heerlijk om je dag mee op te fleuren.

Dj Dannic

Deze Bredase dj wordt gevolgd door meer dan een half miljoen fans uit binnen- en buitenland. Met zijn carrière is het niet gek dat hij zoveel volgers op de teller heeft. De Bredanaar post wekelijks een leuk kiekje of grappig filmpje op zijn pagina.

Bo

Samen met haar vriend Noah trekt Bo er regelmatig op uit om foto’s te maken in andere steden, zoals Hamburg. Op haar Instagram vind je vooral foto’s die te maken hebben met fashion, sport en lifestyle. Meer dan dertigduizend volgers zien haar dagelijkse updates op Instagram verschijnen.

Lees ook:

7 x Bredase restaurants waar redacteur Jennifer graag een vorkje wegprikt

"Vertel: waar in Breda moet ik zéker eens uit eten gaan?", is een vraag die ons als redacteur bij in...

Bredaas mysterie: wat doet dit aparte kunstwerk voor de Barones?

Eerder deden we al onderzoek naar het bijzondere verhaal achter het kunstwerk dat in de Barones staa...
Douglas Breda

Tijd om je wenkbrauwen bij te werken? 5 x brow bars om te bezoeken in Breda

Epileren, verven of harsen: allerlei dingen die je kunt doen met je wenkbrauwen. De meeste mensen la...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.