Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Nikki: ‘Na een leuke avond eindig ik altijd in dit café’

Door Jennifer da Graça 10 augustus 2019

De leukste plekjes van Breda? Die vind je door locals, die werken én wonen in de stad. Daarom vragen we vandaag Nikki Vervoort alles over haar favoriete hotspots. Lees snel verder, want ze heeft toffe plekken voor ons in petto!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

3 x Nikki

Foto: Nikki Vervoort
  • Nikki is een kersverse inwoner van onze stad! Ze woont anderhalf jaar in Breda en is blij om te wonen op een plek waar gezelligheid voorop staat.
  • Ze werkt als intercedente onderwijs, waardoor ze docenten (in opleiding) bemiddelt naar een baan voor de klas. “Ik kom op onwijs veel scholen en spreek veel professionals. Iedere dag ontmoet ik weer nieuwe mensen. Leuk!”
  • “Ik ben graag sportief bezig, ik volleybal in het gezelligste team van Breda en ga soms squashen, skeeleren, fitnessen en zwemmen. Ook geniet ik van een goed boek of een lekker glas wijn en maak ik veel lol met vrienden.”

Café Bruxelles

eetcafés
Foto: indebuurt Breda

“Biertjes drinken met vrienden, wie houdt er niet van? Dit is veruit toch wel mijn lievelingskroeg als het gaat om stappen in Breda. Ik begin altijd met mijn welbekende kroegentocht, maar eindig altijd in dit café.”


Meer over Café Bruxelles ontdekken?

Café Bruxelles cafés

Geopend12:00 - 04:00

Havermarkt 5, Breda

Bekijk meer:cafés

Zwembad Optisport Sonsbeeck

scott
Foto: Facebook Optisport Sonsbeeck

“Baantjes trekken in de vroege ochtend of na een lange werkdag. Heerlijk mijn hoofd leegmaken en tegelijkertijd sportief bezig zijn. Extra fijn: met mijn BRESS-pas ook nog eens lekker cheap 😉 .”


Meer over Optisport Zwembad Sonsbeeck ontdekken?

Optisport Zwembad Sonsbeeck zwembaden

Pieter-Christiaanstraat 2, Breda

Bekijk meer:zwembaden

Skeelergebied tussen Teteringen en Hoge Vucht

Foto: Google Maps

“Tijdens een van mijn skeelertrips ontdekte ik tussen Teteringen en Hoge Vucht een gebied waar je heerlijk breed kunt skeeleren. Ook heb je hier een top uitzicht langs het water. Zeker een aanrader voor een mooie wandeling of hardloopsessie.”

Dille & Kamille

Dille & Kamille Breda
Foto: indebuurt Breda

“Heerlijk vind ik het: op een vrije dag door de mooie winkelstraatjes van Breda lopen. Daarbij kan een bezoekje aan deze winkel niet ontbreken! Ik moet me altijd opnieuw inhouden om niet weer een leuke plant of pot te kopen om toe te voegen aan mijn collectie groene vrienden.”


Meer over Dille & Kamille ontdekken?

Dille & Kamille cadeauwinkels

Gesloten09:30 - 18:00

Veemarktstraat 41, Breda

Bekijk meer:cadeauwinkels

Breda Jazz Festival

breda jazz festival 2019
Foto: indebuurt Breda

“Ik ben totaal geen fan van jazz, dus deze keuze is wellicht wat apart. Maar wat is het toch heerlijk om vier dagen lang op een van de mooie pleinen in Breda – onder het genot van een biertje – in het zonnetje goede gesprekken te voeren met je vrienden. Love it!

Nu is de beurt aan jou!

Onze stad is bezaaid met toffe hotspots en prachtige plekjes. Het zijn er zelfs zó veel dat we ze onmogelijk allemaal zelf kunnen ontdekken. Daarom zijn wij benieuwd naar jouw favoriete plekjes in Breda.

Dus, wat is jouw favoriete restaurant in Breda? In welk café haal jij je vrijdagmiddagborrel? Heb je eigenlijk een favoriete winkel, terras, broodjeszaak, bioscoop, museum of wandelroute? En – de brandende vraag – waarom ben je zo dol op juist die plekken? Laat het ons weten! Jouw tips inspireren ons, en veel meer Bredanaars!

Vul ze in via dit formulier of stuur een mailtje naar [email protected].

Lees ook:

Malou reist met hond Daantje door Europa: ‘Ik heb een huis met duizend uitzichten’

Malou van Rede (30) liet een maand geleden haar leven in Breda achter voor een rondreis in een Renau...

Cute! Zo gingen jullie veertig jaar geleden naar de kinderboerderij in Breda

De kinderboerderij: wie is er niet geweest? Precies. Je hebt hier vast weleens een geit, koe of koni...

9 x waarom je liever in Breda woont dan in Amsterdam

"Geef mij maar Amsterdam" klinkt het in een heel bekend lied. Nou, niet als het aan ons ligt! Is vol...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.