Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Debbie: ‘Voor een mooi uitzicht moet je hier zijn’

Door Daphne Geelink 2 januari 2021

Wat zijn nu de leukste plekken in Breda? Dat vragen we iedere week aan een echte local. Deze week vertelt de Bredase Debbie Peverelli (34) waar ze normaal graag Belgische speciaalbiertjes drinkt en een lange wandeling maakt.

Disclaimer: sommige plekken zijn door de aangescherpte coronamaatregelen niet te bezoeken. Zie dit lijstje als inspiratie of check de webshops van restaurants en winkels. Ga je de deur uit? Houd je dan altijd aan het advies van het RIVM.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

3 x Debbie

debbie peverelli
Foto: Studio 1412
  • Debbie is personal trainer en online coach. “Ik help vrouwen om in de beste shape van hun leven te komen, zowel fysiek als mentaal.”
  • Ze werd geboren in het Laurensziekenhuis in Breda, heeft een tijd in Ibiza en Barcelona gewoond, om vervolgens weer terug te keren naar de Parel van het Zuiden.
  • “Mijn hobby’s? Powerliften, lekker eten en drinken, persoonlijke ontwikkeling en mijn zoontje.”

Café Belgique

café belgique tijdens corona
Foto: indebuurt Breda

“Bij Café Belgique serveert het personeel heerlijke Vlaamse mosseltjes. De Belgische speciaalbiertjes zijn ook een aanrader!”

Bakkerij Van Thillo

van thillo nieuwe ginnekenstraat oliebollen
Foto: indebuurt Breda

“Bakkerij Van Thillo zit nog maar kort op de Nieuwe Ginnekenstraat. Ik ga er graag heen op zondagmorgen voor de lekkerste broodjes, banket en chocolade.”

Alpha Gym

alpha gym
Foto: Alpha Gym

“Alpha Gym is de leukste gym van Breda met de gezelligste community. Ik kom hier graag om te powerliften. Als je van krachtsport houdt, is dit echt the place to be.

Dak van parkeergarage Barones

Foto: Janine Klappert

“Voor een mooi uitzicht over de stad en de Grote Kerk moet je op het dak van de parkeergarage van de Barones zijn. Ik heb hier eens een toffe fotoshoot gedaan, maar kom hier ook weleens om van het uitzicht te genieten en mijn hoofd leeg te maken.”

Mastbos

Foto: Janine Klappert

“Het Mastbos is een schitterende plek om te wandelen. Ik ga er graag heen voor een wandeling met mijn zoontje. Het Vlonderpad is mijn favoriet!”

Nu ben jij aan de beurt!

Onze stad is bezaaid met toffe hotspots en prachtige plekjes. Het zijn er zelfs zó veel dat we ze onmogelijk allemaal zelf kunnen ontdekken. Daarom zijn wij benieuwd naar jouw favoriete plekjes in Breda.

Dus, wat is jouw favoriete restaurant in Breda? Bij welke winkel scoor jij je mooiste outfit? Heb je eigenlijk een favoriete winkel, terras, broodjeszaak, bioscoop, museum of wandelroute? En – de brandende vraag – waarom ben je zo dol op juist die plekken? Laat het ons weten! Jouw tips inspireren ons, en veel meer Bredanaars!

Vul ze in via dit formulier of stuur een mailtje naar [email protected].

Lees ook:

Leuk volgens local Evelien: ‘Hier in Breda kan ik uren zitten’

Hé jij! Als Bredanaar denk je misschien alle plekken in de stad te kennen. Wedden dat je nog lang ni...
Vinnie_de_laat

Leuk volgens local Vinnie: ‘Zo leer je Breda in sneltreinvaart kennen’

Hé Bredanaar! Ben jij nooit klaar met het ontdekken van de stad? Mooi, want vandaag deelt Vinnie de ...

Leuk volgens local Lotte: ‘De heerlijke geur zorgt er al voor dat je hier naar binnen wilt’

De Parel van het Zuiden heeft veel mooie plekken, maar wat zijn nu de allerleukste? Dat vragen we ie...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Favorieten van

adv.