Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De favorieten van Chris: “Onder de luifel van Zeezicht, verschillende speciaalbiertjes proberen”

Door Laura van Etten-Elting 17 juli 2017
De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt local Chris van Etten over zijn favoriete plekjes in Breda: “Ook al wonen ze ergens anders of hebben ze eigenlijk geen tijd, met de vrijdagavond van carnaval komen alle vrienden terug naar Breda voor de kroegentocht.”
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Biertjes drinken bij Zeezicht

Favorieten van Chris
Foto: Facebookpagina van Zeezicht
“Onder de luifel van Zeezicht, uitkijkend over de grote markt met vrienden verschillende biertjes proberen. Ze hebben 30 verschillende speciaalbiertjes op de tap en iedere keer als een vat leeg is dan komt er weer een nieuw biertje. Soms kom je een minder biertje tegen, maar meestal zijn het verrassende en lekkere bieren vanuit de hele wereld.”

Meer over Café Restaurant Zeezicht ontdekken?

Café Restaurant Zeezicht lunch

Gesloten10:00 - 01:00

Ridderstraat 1, Breda

Bekijk meer:lunch

Vrijdagavond kroegentocht met carnaval

Carnaval Breda
Foto: Facebook Freek Haverman
“Ieder jaar vaste prik met heel veel vrienden: de kroegentocht op vrijdagavond met carnaval. Ook al wonen ze ergens anders of hebben ze eigenlijk geen tijd, met de vrijdagavond van carnaval komen ze allemaal terug naar Breda voor de kroegentocht. De stad is dan omgetoverd tot carnaval episch centrum en het is de start van 5 dagen feest.”

 Rondje wandelen in het Ulvenhoutse Bos

Ulvenhoutsebos
Foto: Esther Roest-van Der Perk‎
“Even je gedachte verzetten of uitwaaien en genieten van de natuur. Meestal pak ik de auto naar de Eikenmik om daar een lekkere wandeltocht te maken. Mooie natuur, frisse lucht en even tot rust komen.”

Meer over Ulvenhoutse Bos ontdekken?

Ulvenhoutse Bos bezienswaardigheden

GeopendHele dag

Bekijk meer:bezienswaardigheden

IJsje eten bij ijssalon Bon Appetit

Bon appetit
“Bij Bon Appetit hebben ze heerlijk ijs wat je vervolgens op kan eten in het altijd fijne Valkenberg Park. Ik hou zelf van yoghurt en citroen smaak, maar ik heb uit betrouwbare bron dat de chocolade ook erg lekker is. De ideale bezigheid op een zomeravond.”

Meer over Bon Appetit ontdekken?

Bon Appetit ijssalons

Gesloten10:00 - 22:00

Vlaszak 2 A3, Breda

Bekijk meer:ijssalons

Lekker uit eten bij  Pieter Aertsz

Brasserie Pieter Aertsz
Foto: Facebook van Brasserie Pieter Aertsz
“Een paar weken voor het eerst terecht gekomen op mijn verjaardag, maar zeker niet de laatste keer. Heerlijk verrassend eten met veel passie klaargemaakt. De bediening zorgde voor een gezellige sfeer en alles verliep perfect. Een absolute aanrader!”

Meer over Brasserie Van Asperen ontdekken?

Brasserie Van Asperen lunch

Gesloten09:00 - 18:00

Veemarktstraat 9, Breda

Bekijk meer:lunch

Wil jij ook graag je favoriete plekjes in Breda delen met je stadsgenoten? Leuk! Laat het ons weten, dan nemen we contact met je op.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.