Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: kersverse gastredacteur Nathalie gaat voor jullie op pad

Door Nathalie Daalderop 29 mei 2020

Hi, ik ben Nathalie Daalderop (50) en ik kom het team van indebuurt Breda versterken! Ik ga voor jullie op pad om verhalen en foto’s te maken van alledaagse of juist bijzondere onderwerpen. 

Ik was begin 20 en kwam voor mijn studie aan de NHTV in Breda terecht. Ik werd er verliefd en ik ben nooit meer weggegaan. Al heel veel fases van mijn leven heb ik hier dus doorgebracht. Als student woonde ik in een studentenhuis in Tuinzigt en later in Zandberg. Ik ging samenwonen in Sportpark en toen ik trouwde verhuisde ik naar een heel leuk huis in Boeimeer. Daar woon ik nog steeds, samen met mijn twee pubers van 15 en 18.

Altijd iets te doen of te beleven

Regelmatig stap ik op de fiets naar de stad. Even shoppen of een terrasje pakken met vriendinnen. Ik hou van muziekevents zoals Jazz, Palm Parkies, Breda Barst en niet te vergeten het Clipcafé in de Bommel. Ik word ook blij van evenementen zoals de Cultuurnacht, de Singelloop en de KLM Urban Trail Breda. Op braderieën en foodtruckfestivals struin ik ook graag rond. Er is eigenlijk altijd wel iets te doen of te beleven in ons mooie Breda, of althans, er was altijd iets te doen…

Wat dan nu?

Ik heb afleiding gevonden in wandelen; korte en lange wandelingen. En ik vind het heerlijk! Ik kom op plekken in Breda waar ik nooit eerder was geweest. Mooie straten in het centrum die ik nauwelijks kende. Wijken waarvan ik het bestaan niet wist met mooie gebouwen en prachtige muurschilderingen. En ik heb ‘nieuwe’ natuur ontdekt. Het Mastbos kende ik al, maar er is zoveel meer natuur aan de randen van Breda. Ik wil deze ‘pareltjes’ graag een keer met jullie delen.

Passie

Ik heb één grote passie: fotograferen. Ik zie in bijna alles een mooi plaatje. In de natuur, in een gebouw, in een muurschildering, in een schaduw. Ik post veel van mijn foto’s op Google Maps en op mijn Instagramaccount. Neem gerust een kijkje!

Heb jíj een mooie plek in Breda die ik voor je vast mag leggen, laat het me weten via [email protected]. Je hoort van me!

Lees ook:

veerle de boer

Even voorstellen: dit is waarom onze nieuwe gastredacteur Veerle kiest voor Breda

Hi, mijn naam is Veerle en vanaf vandaag mag ik als gastredacteur helpen om de leukste weetjes en ni...
Fabiënne van Asten

Leuk volgens local Fabiënne: ‘Dit is een rustgevend stukje in Breda’

Op welke plekken in de stad moet iedere Bredanaar geweest zijn? Dat vragen we iedere week aan een ec...
Havermarkt weekend weer zomervakantie breda

Lekker lang tafelen: kan dat straks nog wel in Breda?

Een goed glas wijn, smakelijk eten en fijn gezelschap: het zijn de ingrediënten om lekker lang te ta...


Meer over Appel & Ei ontdekken?

Appel & Ei

kledingwinkels

Tolbrugstraat 13, Breda

Bekijk meer:kledingwinkels

Meer over

Bredanaars

adv.