Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: onze nieuwe freelancer Susanne de Bruin

Door Susanne de Bruin 5 januari 2019

Hallo, ik ben nieuw hier en stel me graag aan je voor! Mijn naam is Susanne de Bruin, freelance journalist en gek op Breda.

Hoewel ik hier niet geboren ben – mijn wiegje stond een paar kilometer verderop in Oosterhout – voelt de aanblik van de Grote Kerk al mijn leven lang als thuiskomen. Niet zo gek; mijn wortels liggen hier wel degelijk. Zo bestierde mijn oma in de jaren ’70 haar bruin café Het Domeintje aan de Grote Markt en ook mijn ouders ontmoetten elkaar ooit hier in de binnenstad. Sinds een jaar mag ik Breda officieel mijn woonplaats noemen en ik geniet nog elke dag van de historische pandjes, mooie straatjes en de bourgondische gezelligheid. Met het Ginnekenmarktje om de hoek voel ik mij de koning te rijk.

Het zal je dan ook niet verbazen dat ik graag over deze prachtstad schrijf. In de afgelopen jaren heb ik hier al heel wat vlieguren gemaakt bij BN DeStem, een van mijn andere opdrachtgevers. Ik kan niet wachten om van nu af aan ook bij indebuurt Breda over al het moois dat de stad biedt te vertellen. Mis je nog een toffe tent, bijzonder boetiekje of een ras-Bredanaar op ons platform? Stuur jouw tip dan snel naar [email protected]! Samen maken we de mooiste verhalen over de mooiste stad.

Lees ook:

interviews

Dit zijn de best gelezen interviews van afgelopen jaar

Het leukste aan werken bij indebuurt? De toffe en inspirerende interviews die je mag doen met je sta...
Bruine Pij

Dit zijn de tien best gelezen artikelen van 2018

Lijstjes, we houden ervan. En al helemaal zo aan het einde van het jaar. Dit is misschien wel ons fa...
Bobbi's open Breda vacatures in breda

Dit zijn de allerleukste hotspots die in 2018 open gingen in Breda

Als het om nieuwe tentjes gaat, was 2018 een heel goed jaar voor Breda. Want mán, wat hebben we er v...

Meer over

Bredanaars

adv.