Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: de nieuwe Community Manager van Indebuurt Breda

Door Laura van Etten-Elting 18 juli 2017

Hi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op ons nieuwe platform over al het moois dat Breda te bieden heeft! Ik ben Laura, de Community Manager van indebuurt Breda. Tijdens mijn studie aan de NHTV in Breda terechtgekomen en nooit meer weggegaan. 

Als geboren en getogen Biltse dacht ik niet dat een andere stad dan Utrecht mij ooit kon bekoren. Totdat ik switchte van mijn studie Journalistiek naar Media and Entertainment Management en de oversteek naar Breda maakte. Het was liefde op het eerste gezicht. Nu, bijna 10 jaar later voel ik mij meer Bredanaar dan Utrechtse, zeg ik vaker ‘friet’ dan ‘patat’ en zal ik in augustus JA zeggen in het stadhuis op de Grote Markt van Breda tegen mijn rasechte Brabantse vriend.

Wat maakt Breda zo speciaal?

Breda heeft het gewoon allemaal. De allure van een grote stad met een fijn knus en gezellig centrum. Vooral in het bourgondische leven kan ik mij helemaal vinden. Iedereen is vriendelijk voor elkaar, het samenzijn is hier heel belangrijk en dat vieren Bredanaars met goed eten, een pilsje op de Grote Markt en natuurlijk met een kilometerslange polonaise tijdens carnaval.

Favoriete plekjes in Breda

Ik ben een echte foodie en mijn favo plekjes zijn vooral gekoppeld aan lekker eten en drinken. Gelukkig ontbreekt het ons in Breda niet aan fijne eet- en drinkgelegenheden. Mij maak je ontzettend gelukkig met sushi bij Ume, ijsjes van Bon Appetit en een lekkere imperial stout op het terras van Zeezicht. In de zomer lig ik regelmatig in het water van de Galderse Meren te dobberen en vind je mij op dinsdagavond uiteraard in het Valkenbergpark bij Palm Parkies.

Waarom indebuurt?

Schrijven, altijd tof gevonden en sinds ik mij kan herinneren staat journalist bovenaan mijn ‘dit wil ik later worden’ lijstje. Enkele jaren geleden ben ik begonnen met mij foodblog It’s a Food Life en heb een plek gecreëerd waar ik mijn creativiteit (en liefde voor eten) kwijt kan. Op indebuurt Breda komt alles samen: ik kruip dagelijks in de pen, ontmoet mooie mensen met een interessant verhaal en mag dit allemaal met jullie delen! Dream job.

Samen met Annemijn vertegenwoordig ik onze favoriete stad en we kunnen jullie hulp gebruiken! Een nieuwe tent gespot? Een bijzonder verhaal? Sharing is caring! Schroom niet en stuur een mailtje naar [email protected].

Meer over

Bredanaars

adv.