Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: de nieuwe commercieel redacteur van indebuurt Breda

Door Annemijn Heijstek 18 juli 2017

Hi, ik ben Annemijn, de nieuwe commercieel redacteur van indebuurt Breda. Geen geboren Bredanaar, maar van jongs af aan al in de stellige overtuiging dat Breda later míjn stad zou worden. En dat is gelukt! Inmiddels woon ik alweer een paar jaar met heel veel plezier in de mooiste stad van Brabant.

Na een lange reis door Azië ben ik weer neergestreken in ons mooi Breda en woon ik sinds twee maanden in mijn prachtige nieuwe crib aan de Grote Markt. Onwijs gezellig (hoewel mijn portemonnee, lever en summerbody hier hun twijfels over hebben) en ik ben daardoor altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Wat maakt Breda zo speciaal?

Breda leeft, er gebeurt zoveel! Het barst van de creatieve ondernemers en betrokken bewoners. Wat ik fijn vind aan Breda is dat je jezelf direct thuis voelt. De mensen zijn hier heel vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Geen pretentieus gedoe: Bredanaars zijn er voor elkaar.

Favoriete plekjes?

Biertjes bij DOK19, volkorenpizza’s bij VIP, gin-tonics bij de Suikerkist, chillen in park Valkenberg, taartjes bij JA! Breda, shoppen in de vele concept stores, lunchen bij In Kannen en Kruiken, sporten in het Mastbos, wijntjes bij Pinot, bloemen op de markt, tapas bij De Boterhal… Moet ik nog even doorgaan?

Waarom indebuurt?

Wat is er nu leuker dan te schrijven over je eigen stad? Dat dacht ik ook! Samen met Laura vertegenwoordig ik onze favoriete stad in Brabant. Wij gaan voor jou op zoek naar de leukste hotspots, de vetste evenementen, de tofste ondernemers en de meest bijzondere inwoners. Daar kan ik natuurlijk al jullie hulp bij gebruiken! Een nieuwe tent gespot? Een bijzonder verhaal? Sharing is caring! Schroom niet en stuur een mailtje naar [email protected].

Meer over

Bredanaars

adv.