Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De favorieten van Tom: “Bij DOK19 schijnt de zon tot laat op het terras”

Door Annemijn Heijstek 22 juli 2017

De beste tips, die komen natuurlijk van locals. Want wie in een stad woont én leeft, ontdekt de beste plekken. Deze week vertelt advocaat-in-wording Tom van Balen over zijn favoriete plekjes in Breda: “Niks is beter dan na een drukke dag op mijn werk, genieten van de rust in het park.”

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Biertjes bij DOK19

DOK19
Foto: Facebookpagina van DOK19

“Mijn favoriete kroeg op dit moment is DOK19. Een super gezellige tent waar ik graag wat ga drinken met vrienden. Zeker in de zomer kun je goed zitten aan de Haven: de zon schijnt tot laat op het terras, er is goed (wit)bier. Prima avondbesteding!”


Meer over DOK19 ontdekken?

DOK19 cafés

Gesloten11:00 - 00:00

Haven 19, Breda

Bekijk meer:cafés

Chillen in park Valkenberg

Park Valkenberg

“Een andere plek waar ik graag ben met vrienden als de zon schijnt, is het park. Ook vind ik het fijn om zelf in het park te liggen met een boek erbij. Ik maak lange dagen op mijn werk en dan is niets beters dan na zo’n dag tot rust komen in het park en opgaan in een goed boek.”


Meer over Park Valkenberg ontdekken?

Park Valkenberg bezienswaardigheden

GeopendHele dag

J.F. Kennedylaan, Breda

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Rennen door het Mastbos

Het Mastbos
Foto: DoggyDating

“Ik doe het niet zo vaak als ik zou willen, hoor. Maar ik vind het heerlijk om te gaan hardlopen in het bos. Even mijn hoofd leegmaken. Breda kent natuurlijk een prachtig bos, het Mastbos. Ook lekker om gewoon eens te gaan wandelen. Shit, dit klinkt wel heel burgerlijk hé?”


Meer over Het Mastbos ontdekken?

Het Mastbos bezienswaardigheden

GeopendHele dag

Mastbos, Breda

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Pizza’s bij VIP

Very Italian Pizza
Foto: Smakelijk Breda

“In de Haven is een tijdje geleden een nieuw restaurant geopend, Very Italian Pizza. Italiaans eten is altijd goed en dit gezellig ingerichte restaurant met een groot terras in de zon is natuurlijk perfect! Ook nog eens super betaalbaar waardoor ik mezelf inmiddels een vaste klant mag noemen.”


Meer over Very Italian Pizza ontdekken?

Very Italian Pizza italiaanse restaurants

Gesloten11:00 - 00:00

Haven 15, Breda

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Afkoelen bij de Galderse Meren

Galderse Meren
Foto: DoggyDating

“Wanneer het zonnetje schijnt, ben ik vaak in het park te vinden. Als het echt te warm is voor het park is het ook lekker om een verfrissende duik te nemen in de Galderse meren. Zeker in de zomer is het ideaal dat je vanuit Breda binnen no-time bij het Galder bent om de Hollandse hitte te ontvluchten. Voor mij geen mooie stad achter de duinen hoor!”


Meer over Galderse Meren ontdekken?

Galderse Meren bezienswaardigheden

GeopendHele dag

Galderse Meren, Breda

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Wil jij ook graag je favoriete plekjes in Breda delen met je stadsgenoten? Leuk! Laat het ons weten, dan nemen we contact met je op.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.