Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De favorieten van Demi: ‘Bij Da Attilio eet je de lekkerste melanzana alla parmigiana’

Door Annemijn Heijstek 11 november 2017

De beste tips, die komen natuurlijk van locals. Want wie in een stad woont én leeft, ontdekt de beste plekken. Deze week vertelt Communicatie- en Informatiewetenschappen student Demi van Balen over haar favoriete hotspots in Breda. Na een half jaar de Parel van het Zuiden te hebben ingewisseld voor het zonnige Valencia, is ze weer terug in het iets minder zonnige maar oh zo fijne Breda. Lees waar Demi het liefste shopt, eet en wandelt. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Wout & Co

Demi
Foto: indebuurt Breda

“Dé groenteboer in het midden van het centrum met heerlijk vers fruit, groentes, delicatessen en echt super aardige winkeliers. Bij Wout & Co voel je je super welkom!”


Meer over Wout & Co ontdekken?

Wout & Co groenteboeren

Gesloten08:30 - 18:00

Lange Brugstraat 38, Breda

Bekijk meer:groenteboeren

Het Mastbos

Demi
Foto: Gré van Pelt

“Ik ga vaak samen met mijn vriend naar het Mastbos om even lekker burgerlijk te fietsen of wandelen en helemaal tot rust te komen. Vooral nu in de herfst is het prachtig met alle mooie herfstkleuren.”


Meer over Het Mastbos ontdekken?

Het Mastbos bezienswaardigheden

GeopendHele dag

Mastbos, Breda

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Da Atillio

Demi
Foto: Fornitalia Pizzaovens

“Sinds ik afgelopen halfjaar in Spanje heb gewoond en daar een Italiaanse huisgenoot had ben ik helemaal gek op de Italiaanse keuken en een heerlijk Italiaans gerecht voor een fijne prijs kun je bij Da Attilio krijgen. Een knus Italiaans restaurant met echte Italianen aan het roer, gegarandeerd smullen. Mijn favoriete gerecht hier is toch echt de melanzana alla parmigiana (aubergine uit de oven met kaas en tomatensaus).”


Meer over Da Attilio ontdekken?

Da Attilio italiaanse restaurants

Gesloten12:00 - 23:00

Grote Markt 35-37, Breda

Bekijk meer:italiaanse restaurants

De Nieuwe Winkel

Demi
Foto: indebuurt Breda

“De Nieuwe Winkel is een winkel waarin (meer dan) 50 verschillende ondernemers onder één dak zitten. Hier kun je veel handgemaakte en authentieke spulletjes vinden! Hier loop ik graag binnen om even lekker rond te snuffelen!”


Meer over De Nieuwe Winkel ontdekken?

De Nieuwe Winkel conceptstores

Vandaag gesloten

Tolbrugstraat 24, Breda

Bekijk meer:conceptstores

Wil jij ook graag je favoriete plekjes in Breda delen met je stadsgenoten? Leuk! Laat het ons weten, dan nemen we contact met je op.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.