Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even voorstellen: de nieuwe community manager van indebuurt Breda

Door Daphne Geelink 5 februari 2019

Hi, ik ben Daphne, de nieuwe community manager van indebuurt Breda. Toen ik zeven jaar geleden naar Breda verhuisde wist ik het zeker: dit wordt mijn stad! De afgelopen jaren is mijn liefde voor Breda alleen maar gegroeid en ik kan niet wachten om jullie alles te vertellen over al het moois dat deze stad te bieden heeft. 

Als 17-jarige Achterhoeker kwam ik naar ‘de grote stad’ en het was liefde op het eerste gezicht. De gemoedelijke sfeer en de vriendelijke inwoners lieten mij al snel thuis voelen. Waar ik mijn avontuur begon op een knusse studentenkamer aan het Brabantplein, woon ik nu samen met mijn (uiteraard, Brabantse) vriend in een droomappartementje naast het station.

Waarom ik voor altijd in Breda wil blijven

Breda bruist! Of je nu lekker wilt lunchen, zin hebt in een speciaalbiertje of unieke hotspots wilt bezoeken, Breda heeft het allemaal. Er is altijd wat te doen, maar tegelijkertijd hangt er een gezellige ons-kent-ons-sfeer. En dat is de reden dat ik vanaf het begin al roep: ‘Ik wil nooit meer weg hier!’

Mijn favoriete plekjes

Waar ik vaak te vinden ben? Ik vind het heerlijk om speciaalbiertjes te drinken bij Beers & Barrels, sushi te eten bij Sumo Oriental en te relaxen in Park Valkenberg bij mij om de hoek. In de zomer vaar ik het liefst in een bootje over de singels. Uiteraard met goed gezelschap, wat bieries en goede snacks.

Waarom indebuurt?

Ik houd van schrijven én van Breda. Hoe leuk is het dat ik mijn twee passies kan combineren? Samen met Jennifer schrijf ik over de tofste evenementen, de leukste hotspots en de meest bijzondere inwoners van onze mooie stad. Heb jij een bijzonder verhaal? Een nieuwe tent gespot? Dit horen wij graag van je via [email protected]. Sharing is caring!

Lees ook:

lucht

Wauw! 9 x zo adembenemend mooi was de Bredase lucht

Soms is de wereld net wat mooier als je omhoog kijkt. Zeker hier in Nederland. Onze Dutch sky is nie...
YIRGA St. Annastraat Breda

Elle Magazine was in Breda en tipt de volgende zaakjes

Bij indebuurt vinden we het leuk om op zoek te gaan naar de beste plekjes om koffie te drinken, een ...

Meer over

Bredanaars

adv.