Bredase Robert en Pieter brengen spray voor toiletpapier op de markt

Door Daphne Geelink 25 maart 2019

Een spray voor toiletpapier? Ja ja, je leest het goed! Ondernemer Robert (25) en studiegenoot Pieter (24) kwamen met dit briljante idee tijdens hun afstudeerproject. Hierna begon het balletje te rollen en is het product nu écht op de markt. 

Wij horen je al denken: wat is in godsnaam toiletpapier spray? Nou… ken je dat moment dat je liever je billen afveegt met een nat doekje? Gewoon omdat het hygiënisch en lekker fris is. Vaak ondervind je dan twee kleine probleempjes: je mag het niet doorspoelen én dit product is vrij duur. De oplossing? Een spray, waarmee je regulier toiletpapier omtovert in vochtig toiletpapier.

Droom

Voor Robert is het altijd al een droom geweest om een eigen product op de markt te brengen. “Ik zag steeds vaker ondernemers op televisie met een briljant idee. ‘Waarom heb ik dit niet bedacht’, ging er dan door mijn hoofd. Ik wilde ook een product bedenken waar écht vraag naar is. Tijdens mijn studie raakte ik bevriend met Pieter, hij had ook die ondernemersdrive. Samen begonnen we met het bouwen van ons eigen merk: BUTTLER.”

(Tekst loopt door onder foto)

toiletpapier spray
Foto: www.buttler.shop

“Tijdens ons afstudeerproject deden we ongelofelijk veel onderzoek en uiteindelijk strandden we op de toilet bij mensen thuis. Het is een oersaaie plek, er gebeurt vrij weinig. We zagen toiletpapier met veertjes, puppy’s, kleurtjes en lavendel. Er was zeker ruimte voor een innovatief merk.” Vervolgens ging het razendsnel voor de twee jonge ondernemers. Ze begonnen een samenwerking met een cosmeticabedrijf, deden mee aan de Albert Heijn Product Pitch, waar ze in de finale belandden én ze produceerden daadwerkelijk het product.

Mening

Toch lopen de meningen over BUTTLER toiletpapier spray flink uiteen. “De reacties zijn gemengd. De één begrijpt het meteen en de ander zegt ‘wat moet ik hiermee’. Wij zijn heel benieuwd wat jij van dit bijzondere product van Robert en Pieter vindt. Laat het aan ons weten!

Enne… zo’n stijlvolle spray verdient een mooi plekje, toch? Ook daarvoor hebben de mannen iets bedacht: de wasstraat. Dit is een minimeubel voor op je toilet. Handig voor je toiletrol, spray, mobiele telefoon óf je koffie.

buttler
Foto: www.buttler.shop

Lees ook:

anne-floor van nunen

Bredase Anne-Floor ging van tien naar bijna tienduizend volgers op Instagram

Mooie kiekjes om jaloers op te worden. Dat is het eerste waar we aan denken als we de foto's van Bre...
That Sockss

Bredanaar Robbie start sokkenlabel: ‘De dromen werden steeds groter’

Elke maand nieuwe sokken met een kekke print op je deurmat, wie wil dat nou niet? Bredanaar Robbie w...
bredanaars in het buitenland

Bredase Magda organiseert safari’s in Tanzania: ‘Ik maak dromen waar’

Hoewel Breda natuurlijk bovenaan de lijst staat, moeten we toegeven dat de wereld groter is dan 076....

adv.