Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Communicatiekanjers opgelet: dit gave Bredase bedrijf zoekt een nieuwe werknemer

Aangeboden door Stichting Breda Actief 24 september 2020

Je iedere dag inzetten om de Parel van het Zuiden nóg mooier te maken: klinkt goed, toch? Dat komt goed uit, want Stichting Breda Actief zoekt een communicatieadviseur om het team te versterken. Over die nieuwe vacature vertellen we je graag meer.

Ken jij Stichting Breda Actief al? Deze organisatie bestaat uit twee labels: Breda Actief en MOOIWERK. Breda Actief is er voor iedereen in Breda die aan de slag wil met sport en beweging. Maar dan ook echt voor iedereen: van ouderen en volwassenen tot aan jongeren, kinderen en mensen met een beperking. MOOIWERK is er voor alle Bredase vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen. Op mooiwerkbreda.nl komen vraag & aanbod, kennis & leren en advies samen. Als jij keigoed bent in je vak en hart hebt voor sport, bewegen en vrijwilligerswerk is dit misschien wel jouw droomvacature.

Nieuwsgierig? Dit ga je doen

Stichting Breda Actief zoekt een strategisch sterke en praktisch ingestelde communicatieadviseur die graag voor 36 uur per week aan de slag gaat. In deze functie ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen en uitvoeren van alle interne en externe communicatie-uitingen. Het op de kaart zetten van beide labels, Breda Actief én MOOIWERK, is jouw kerntaak. Supertof en afwisselend dus.

Ook werk je nauw samen met projectleiders en adviseurs, die verantwoordelijk zijn voor de projectinhoud. Jij staat op jouw beurt weer klaar met de vertaling in woord, beeld en ‘verpakking’.

Herkenbaar?

Klinkt deze vacature je als muziek in de oren? Mooi, laten we dan nu kijken of jij in het plaatje van Breda Actief past. Allereerst is het belangrijk dat je enthousiast wordt van sport, bewegen en vrijwilligerswerk te stimuleren in de mooiste stad van Nederland. Ook niet geheel onbelangrijk is het hebben van een vlotte pen.

Je profiel:

 • Op communicatiegebied heb je hbo-werk- en denkniveau, door opleiding of ervaring.
 • Je hebt minstens vier jaar relevante ervaring in het werkveld.
 • Je communiceert helder, zowel mondeling als op papier. Teksten schrijven gaat je goed af.
 • Je kent social media als je broekzak en weet precies welke kanalen en tone of voice je voor welke doelgroep moet inzetten.
 • Je bent creatief, nieuwsgierig en je denkt in kansen en mogelijkheden.
 • Je bent een teamplayer. Je vindt het leuk om samen nieuwe ideeën te bedenken én te realiseren.
 • Kennis van Adobe, Analytics en WordPress is een pré.
 • Je bent in staat om met een breed scala aan mensen om te gaan; je legt makkelijk contacten en brengt verbindingen tot stand.
 • Je woont in Breda.

Dit biedt Breda Actief jou

Er mag natuurlijk wat moois tegenover jouw werkzaamheden als communicatieadviseur bij Breda Actief staan! Dit biedt de organisatie:

 • Veelzijdige werkzaamheden op het gebied van marketingcommunicatie.
 • De leukste club collega’s die werken met passie en overtuiging voor sport, bewegen en vrijwilligerswerk.
 • Werksfeer waarin ruimte is voor nieuwe ideeën en waarin je wordt uitgedaagd en gestimuleerd.
 • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.
 • Salaris volgens cao Sociaal Werk, laptop en telefoonvergoeding.

Solliciteren maar!

Kun jij je vinden in de functieomschrijving, pas jij perfect bij het beschreven profiel en word je enthousiast van Stichting Breda Actief? Dan zoeken zij jou! Tijd om te solliciteren, dus. Stuur je motivatie met cv voor 12 oktober a.s. naar [email protected]. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Stella Boumans, staf-/beleidsmedewerker Communicatie. Zij is bereikbaar op 088 2501 344. Hier vind je meer informatie over Breda Actief en de vacature.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stichting Breda Actief. Meer over Stichting Breda Actief ontdekken?

Stichting Breda Actief

Gesloten09:00 - 17:00

Gasthuisvelden 11 , Breda

adv.