Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van klantenservice tot recruitment: 5 x leuke vacatures in Breda

Door Jennifer da Graça 26 september 2020

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten vijf leuke vacatures in Breda op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Customer service medewerker

In deze functie ben jij samen met je collega’s dé schakel tussen je klanten en partners. Jouw verantwoordelijkheden? Het bijhouden van je eigen klantenportfolio en jezelf op de hoogte houden van alle specifieke details die belangrijk zijn voor je klanten. Reageren op deze baan kan tot en met 19 november.

Customer Service Medewerker

Fulltime - Geplaatst op 26 sep 2020

Junior software ontwikkelaar

Ga jij graag aande slag bij een ambitieuze club en houd je ervan om altijd bezig te zijn met de nieuwste technologieën? In deze functie staan samenwerken en innoveren centraal. Iets voor jou? Reageren op deze baan kan tot en met 18 november.

Junior Software Ontwikkelaar .NET | Angular | 2.200 – 3.200

Fulltime/parttime - Geplaatst op 26 sep 2020

Recruiter in de techniek

Had jij deze vacaturetekst nóg beter kunnen schrijven? Ga dan aan de slag als recruiter bij VNOM. Als je er energie van krijgt om mensen te helpen aan een nieuwe baan én kwaliteiten vertaalt naar nieuwe uitdagingen, is dit misschien wel je droomjob. Reageren op deze baan kan tot en met 14 november.

Vervuld

Recruiter Techniek

Fulltime - Geplaatst op 26 sep 2020

Woonbegeleider

Stichting ZES is een wooninitatief in onze stad. Het is opgericht door de ouders van 15 jongeren met een verstandelijke beperking. Sinds 1 oktober 2019 wonen ze in een nieuwbouw appartement en worden begeleid door een leuk team van begeleiders met een coördinator. ZES zoekt een woonbegeleider die tijdens een zwangerschapsperiode van een collega voor vier maanden inzetbaar is voor 28 uur. Na deze periode bieden ze je de mogelijkheid om flexibel inzetbaar te werken bij ziekte of vakanties van collega’s. Reageren op deze baan kan tot en met 14 november.

Woonbegeleider St. ZES (Breda) – 28 uur

Parttime - Geplaatst op 26 sep 2020

Communicatieadviseur

Stichting Breda Actief zoekt een strategisch sterke en praktisch ingestelde communicatieadviseur die graag voor 36 uur per week aan de slag gaat. In deze functie ben je samen met je collega verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen en uitvoeren van alle interne en externe communicatie-uitingen. Het op de kaart zetten van beide labels, Breda Actief én MOOIWERK, is jouw kerntaak. Supertof en afwisselend dus.

Communicatieadviseur

Ken jij Stichting Breda Actief al? Deze organisatie bestaat uit twee labels: Breda Actief en MOOIWER...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.