Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de vijf leukste vacatures in Breda

Door Annemijn Heijstek 8 september 2017

Baan zoekt sollicitant! Er zijn ontzettend veel leuke vacatures in Breda. Dus, ben jij op zoek naar een (bij)baantje? Solliciteren maar!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Werken bij Basic-Fit

Vacatures Breda
Foto: Basic-Fit

Ben jij Basic-Fit? Zo ja, nu solliciteren! Basic-Fit zoekt namelijk een leuke gastheer of gastvrouw voor de locatie Ettensebaan. Ben jij altijd vrolijk, enthousiast en heb je een hands-on mentaliteit? Bekijk hier de vacature en solliciteer direct. Ook fijn: je krijgt een sportpas, zodat je wanneer je maar wilt op jouw club kan sporten.


Meer over Basic-Fit Ettensebaan ontdekken?

Basic-Fit Ettensebaan sportscholen

Gesloten07:00 - 22:30

Ettensebaan 17, Breda

Bekijk meer:sportscholen

Storemanager bij My Jewellery

Vacatures Breda
Foto: My Jewellery

Iedereen kent My Jewellery. Dit superhippe en leuke bedrijf blijft overal winkels openen met fijne sieraden en leuke kleding. Het gaat ook onwijs goed met de winkel in Breda en precies daarom hebben ze jouw hulp nodig. Als Storemanager vindt jij het een fantastische uitdaging om My Jewellery in Breda en omgeving op de kaart te zetten. Bekijk de vacature en solliciteer!


Meer over My Jewellery ontdekken?

My Jewellery kledingwinkels

Gesloten10:00 - 21:00

Veemarktstraat 35, Breda

Bekijk meer:kledingwinkels

Stagiair(e) met een vlotte pen

Vacatures Breda

Yes, de allerleukste stage ever is nog steeds beschikbaar! Je kunt namelijk stage lopen bij indebuurt Breda. Kun jij goed schrijven en zit je daarnaast bovenop het (Bredase) nieuws? Hou je daarnaast van slechte grappen en ben je makkelijk in de omgang? Dan hebben we een match! Bekijk hier de vacature en solliciteer direct.


Meer over DPG Media ontdekken?

DPG Media dienstverlening

GeopendHele dag

Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam

Bekijk meer:dienstverlening

Bedienen bij Sumo Oriental

Vacatures Breda
Foto: Unsplash | Foodie Factor

Ben jij dol op sushi en vind je het gezellig om in een team te werken? Dan is deze bijbaan echt wat voor jou! Sumo Oriental is op zoek naar nieuwe collega’s voor in de bediening voor in het weekend en voor in de avonduren. Ideaal te combineren met je school of studie. Je vindt de vacature hier.


Meer over Sumo Oriental Breda ontdekken?

Sumo Oriental Breda sushi restaurants

Gesloten12:00 - 22:30

Nieuwe Ginnekenstraat 7, Breda

Bekijk meer:sushi restaurants

Vrijwilliger bij Graphic Matters

Vacatures Breda
Foto: Graphic Matters

Je krijgt er misschien niet voor betaald, maar dit is wel een hele toffe ervaring: Graphic Matters zoekt namelijk vrijwilligers! Ze kunnen onder andere jouw hulp gebruiken bij het ontvangen van bezoekers, het opbouwen van exposities en het rondleiden van groepen. Als tegenprestatie ontvang je Graphic Matters goodies, een lunchpakket tijdens elke dienst, toegang tot events en de afterparty! Meer informatie vind je hier.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.