Met een baan bij Amarant Groep maak jij het verschil

Aangeboden door Amarant Groep 1 februari 2018

Werk waarbij je mensen helpt hun leven vorm te geven, ideeën mag aandragen én jezelf blijft ontwikkelen. Dit is precies hoe een baan bij de Amarant Groep, dé organisatie voor mensen met een beperking, eruit ziet. Als je het ons vraagt, klinkt dat als een droombaan. Lily van Olphen, Corporate recruiter bij de Amarant Groep, geeft zes redenen waarom werken bij de Amarant Groep een goed idee is.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Geluk en welzijn

Amarant Groep
Foto: De Amarant Groep

“Wat dit werk bijzonder maakt, is dat je echt een bijdrage kunt leveren aan het geluk en welzijn van kwetsbare mensen. Je helpt ze om zoveel mogelijk de regie te voeren over hun eigen leven: zo gewoon en zelfstandig mogelijk, samen met anderen. Soms betekent dat lichte ondersteuning aan huis, een andere cliënt heeft juist een intensievere behandeling nodig. Maar je maakt altijd het verschil.”

Veelzijdig

Amarant Groep
Foto: De Amarant Groep

“De Amarant Groep is een organisatie met heel veel mogelijkheden. Mensen met de juiste zorgachtergrond kunnen hier eigenlijk allemaal terecht. Van mbo-niveau tot hbo-niveau. Daarnaast werken hier ook mensen die niet de eerstelijnsbegeleiding bieden, maar vanuit verschillende disciplines de behandeling ondersteunen. Bijvoorbeeld verslavingsartsen, psychologen, psychiaters, fysiotherapeuten. Kortom: bij ons kun je alle kanten op.”

Jezelf ontwikkelen

Amarant Groep
Foto: De Amarant Groep

“Wat het heel leuk maakt is dat je, samen met je team invulling geeft aan je dagelijkse werk en je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Cliënten spiegelen ons gedrag en dat kan uitdagend zijn. Daarom onderzoeken we ook onze persoonlijke drijfveren en ontwikkelingspunten. Zo halen we het beste uit onszelf.”

Ook voor zij-instromers

Amarant Groep
Foto: De Amarant Groep

“De Amarant Groep biedt ook mogelijkheden aan Bredanaars die een ander carrière pad hebben bewandeld en nu de overstap naar de gehandicaptenzorg willen maken. Er is een grote diversiteit aan medewerkers. Dat maakt het ook zo leuk. Zo hebben we ook iemand uit de bankwereld die al langere tijd de overstap naar de zorg wilde maken, ook vanuit een stuk maatschappelijke betrokkenheid. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk betrokken mensen voor wie zingeving een waardevol aspect is van het werk.”

Ruimte voor jouw ideeën

Amarant Groep
Foto: De Amarant Groep

“De Amarant Groep is een innovatieve en dynamische werkgever. Er wordt continue nagedacht over de invulling en kwaliteit van onze zorg en hoe die beter of anders kan. Daar kun je als werknemer ook echt een actieve rol in hebben. Er is ruimte voor creativiteit om zo te doen wat nodig is om de zelfredzaamheid of het levensgeluk van de cliënt te verbeteren. We durven hierbij nieuwe, innovatieve paden te betreden. Fouten maken mag, want daar leer je van.”

Werkplek in de buurt

Amarant Groep
Foto: De Amarant Groep

“Stel je voor: je hebt ‘s-ochtends en ‘s-avonds nooit meer te maken met een lange reistijd, omdat je werkplek om te hoek zit. Fijn toch? De Amarant Groep heeft heel veel locaties in heel Noord Brabant. Het gaat van Breda tot Bergen op Zoom, van Tilburg tot Eindhoven en van Waalwijk tot ‘s-Hertogenbosch en Oss. Dus altijd een werkplek in de buurt, ook in verschillende wijken van Breda.”

Samenvattend

Amarant Groep
Foto: de Amarant Groep

De Amarant Groep is op zoek naar jou! Of je nu jong of oud bent, werkervaring hebt, óf niet, een zorg gerelateerde opleiding hebt, óf niet, ze komen graag met je in gesprek! Het enige wat de organisatie van je vraagt, is een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau. En een groot hart voor de zorg!

Nieuwsgierig? Neem meteen contact op met een van de recruiters via deze link.

Amarant Groep zorg

nu openHele dag

Doenradestraat 50, Breda

Bekijk meer:zorg
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶