Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vooraf je ritprijs weten tot online reserveren: hierom wil je met dit Bredase taxibedrijf mee

Aangeboden door Regiotaxi Breda 14 september 2020

Een drankje doen op het terras, op visite bij je ouders of naar de bioscoop aan de rand van stad: vaak moet je even reizen voordat je op de plaats van de bestemming bent. Omdat het in Nederland nog weleens vies weer is en een cocktail op zijn tijd er wel ingaat, zijn fiets en auto niet altijd een goede optie. Heb je weleens gehoord met welke voordelen Regiotaxi Breda je naar je eindadres in Breda brengt?

De auto is na een borrelsessie geen optie en de fiets is een no go als het regent dat het giet. De bus dan? Reken dan maar op haltes die op een halve avondvierdaagse afstand liggen in combinatie met vertraging. De taxi is daarom in veel gevallen een mooie manier om op de plek te komen waar je naartoe wilt.

De voordelen van Regiotaxi Breda

De taxi heeft dus een streepje voor op de rest van de vervoersmiddelen. Regiotaxi Breda heeft op zijn beurt weer een streepje voor op de andere taxibedrijven. We sommen de voordelen voor je op:

  • Online reserveren. Niet alleen gemakkelijk, doordat er weinig menselijke handelingen achter zitten. Daardoor kan je ook nog eens rekenen op een vast en laag online tarief.
  • Weet vooraf de ritprijs. Geen taximeter waar de euro’s wegtikken naarmate je langer in de auto zit. Vooraf wordt de prijs bepaald, zodat je exact weet wat de kosten zijn. Eventuele files of werkzaamheden hebben dus geen invloed op het eindbedrag.
  • Korte ritten worden niet geweigerd. Iets waar veel Bredanaars over hebben geklaagd en waar Regiotaxi Breda iets mee gedaan heeft.
  • Rolstoelvervoer is mogelijk. Altijd handig natuurlijk.
  • Delen van de taxi. Doordat taxiritten kunnen worden gecombineerd, zijn de kosten lager dan bij reguliere taxi’s.

Tekst loopt door onder de foto.

Voordeel van Regiotaxi Breda: ook wanneer je in een rolstoel zit, kan je gewoon profiteren van de lage prijzen. Foto: indebuurt Breda

Steuntje in de rug

De man die achter Regiotaxi Breda zit, heet Ryan Jones. Samen met zijn vrouw probeert hij Bredanaars zo goed mogelijke taxiritten aan te bieden. “Zeker in deze tijd hebben mensen het financieel zwaar”, vertelt de mede-eigenaar. “Je moet tegenwoordig meer met minder doen. Wat ik met mijn bedrijf doe, is mijn manier om mensen tegemoet te komen.” Waar Ryan normaal alleen mensen met een BredaPas vervoert, maakt hij vanwege corona een uitzondering. “Door corona kunnen ook mensen zonder BredaPas nu mee. Die actie loopt tot de laatste dag van 2020.”

Zo werkt het delen van een taxi

Ritten van Regiotaxi Breda kunnen dus gecombineerd worden, om op die manier de prijs laag te houden. Daardoor kan het zijn dat je niet altijd rechtstreeks naar je eindbestemming wordt gebracht, maar dat er eerst iemand anders wordt opgepikt die meerijdt. Het gaat slechts om een reistijd die maximaal kan oplopen tot een kwartiertje, en dat is dus een maximale extra tijd.

Reserveren doe je zo

Wil je een ritje boeken? Houd er dan rekening mee dat je in ieder geval een half uur van tevoren reserveert. De tarieven van Regiotaxi Breda zijn overzichtelijk en vooraf bepaald zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo betaal je per postcode en per persoon een bepaald bedrag dat je online eenvoudig vooraf berekent. Bij aanvang van de rit reken je vervolgens contant, met de pin of met je creditcard af.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Regiotaxi Breda. Meer over Regiotaxi Breda ontdekken?

Regiotaxi Breda

Geopend08:00 - 20:00

Lees ook:

wandelen in mastbos breda

Parkeerplekken, wandelroutes en meer: dit moet je weten over het Mastbos

Het mooie Mastbos is heerlijk voor een lange wandeling, een intensieve hardloopsessie of een dagje u...
laarzenpad breda

3 x wandelingen in Breda met een vleugje buitenland

Voor een mooie wandeling met een beetje buitenlandgevoel hoef je Breda helemaal niet uit. Deze drie ...

11 x toen je nog overal met de auto mocht komen in Breda

Breda maakte afgelopen decennia veel veranderingen door. Zo is de parkeergarage aan de Haven verdwen...

adv.