Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Roger werd van werknemer directeur: ‘Ik doe hier alles behalve monteren’

Aangeboden door Comatherm 11 maart 2020

Weleens nagedacht over jouw loopbaan? Stilgestaan bij je doorgroeimogelijkheden? Bij Roger Mol (44) ging dat vlekkeloos. Zo’n negen jaar geleden kwam hij binnen bij Comatherm en tegenwoordig is hij trots directielid. “Het is geen familiebedrijf meer, maar zo voelt het nog altijd.”

Als je je huis ooit nieuwe kozijnen hebt gekocht, het internet hebt afgespeurd naar een fijne overkapping voor in de tuin, of onderzoek deed naar rolluiken, is de kans groot dat je de naam Comatherm weleens voorbij hebt horen komen. Al 35 jaar is dit bedrijf in Etten-Leur een begrip in heel West-Brabant.

Blijven vernieuwen

Hoe blijft dit familiebedrijf zo in the picture? Roger: “We kiezen vaak om producten aan te bieden waar de andere bedrijven niet aan komen. Omdat wij maatwerk leveren aan ál onze klanten, is het voor ons makkelijker om speciale producten te leveren. Zoals een overkapping met lamellen of nét die speciale kozijnen. Omdat wij niet in bulk leveren, kunnen wij iedereen tevreden maken.” En dat merken ze: mond-tot-mondreclame zorgt vaak weer voor nieuwe klanten in de showroom. “Is na vijf of tien jaar na aankoop je rolluik of slot kapot? Dan komen wij het maken. Onze service is er altijd.”

Van kozijnen tot aan lichtstraten

Weleens binnen geweest in de showroom? Hier kijk je je ogen uit. Roger neemt ons mee voor een rondleiding: “Eens in de zoveel jaar geven we de showroom een update. Oude zaken eruit, nieuwe trends erin. We focussen ons op kozijnen, maar ook zonnewering, rolluiken, screens, overkappingen, lichtstraten en zelfs dakkapellen.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda
Foto: indebuurt Breda

Gezelligheidsmens

“Bij de oude eigenaren ging het bedrijf over van vader op zoon. Alleen, zijn zoon kreeg geen kinderen, dus zochten ze iemand anders. Dat werd onder andere ik.” In zijn rol als directielid zit Roger niet stil: “Ik doe hier alles, behalve het monteren zelf. Als gezelligheidsmens vind ik het heerlijk om mensen te woord te staan. Kopje koffie drinken in de showroom, een praatje maken. Je zult me hier niet snel in stropdas treffen. Je mag hier jezelf blijven en dat waarderen onze klanten.”

Voor jong en oud

Klanten komen van heinde en verre naar de showroom om nieuwe kozijnen of een overkapping uit te zoeken. Roger: “We merken dat veel veertigplussers vooral willen investeren in hun woning, dus die komen voor het hele pakket. Maar ook stellen van in de twintig die graag een upgrade willen. Zoals een nieuwe overkapping in de tuin of een dakkapel omdat ze een kleine verwachten. Die afwisseling maakt het leuk voor ons én de monteurs.”

Op zoek!

Je merkt het wel: Roger is maar al te trots op Comatherm. Hij heeft nog één wens: “Ik zou graag willen groeien met het bedrijf. Daarvoor hebben we eerst meer monteurs nodig.” Heb jij affiniteit met wonen en kozijnen plaatsen en beschik je over wat ervaring? Neem dan contact op met Comatherm via onderstaande oranje button!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Comatherm. Meer over Comatherm ontdekken?

Comatherm klusbedrijven

Geopend09:00 - 17:00

Ecustraat 1 , Etten-Leur

Bekijk meer:klusbedrijven

adv.