Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van de eerste Tesla-fabriek tot MKB-bedrijf: Hoppenbrouwers brengt techniek tot leven

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Dongen 21 februari 2020

In West-Brabant zitten een hoop mooie bedrijven. Hoppenbrouwers Techniek is daar één van. Naast dat de technisch dienstverlener uitgeroepen werd tot Beste Werkgever 2019 – 2020, is Hoppenbrouwers ook hard op weg om de meest duurzame dienstverlener te worden. Tijd voor een kennismaking!

Hoppenbrouwers doet projecten voor zowel kleine als grote bedrijven binnen de logistieke en distributie branche. “Bij ons krijg je het totaalplaatje: elektrotechniek, beveiligingssystemen, sprinklers en intelligente gebouwbesturing. Dankzij onze gespecialiseerde teams leveren wij altijd passende service”, vertelt Freddy van Peer, Regio Directeur West-Brabant bij Hoppenbrouwers. En van die service genieten ook hele bekende bedrijven: “De eerste fabriek van Tesla in Europa komt van onze hand, Bol.com in Waalwijk realiseerden wij en onlangs werkten we aan het nieuwe distributiecentrum van MediaMarkt in Etten-Leur!”

Betekenis voor de regio

Vanuit Dongen wil Freddy van toevoeging zijn voor de hele regio. Dat doet hij samen met de vestigingen in Breda, Roosendaal en Kaatsheuvel. “We zijn al hard op weg om de beste en meest duurzame technisch dienstverlener in Nederland te worden. Ik wil dat we het allermooiste bedrijf in West-Brabant worden. Dat we met onze filialen zo goed samenwerken, dat onze klanten zich altijd perfect geholpen voelen.” Ook heeft hij plannen voor zijn eigen filiaal: “Nieuwbouw voor Dongen lijkt me fijn. We groeien uit ons jasje, maar willen een inspirerende omgeving bieden aan onze werknemers en klanten. Dat zal binnen een paar jaar werkelijkheid zijn.”

“Kom je bij ons werken, dan mag je rekenen op een levensbestendige loopbaan.”

Een baan voor je leven

Het gaat dus wel lekker met Hoppenbrouwers in West-Brabant én met de werknemers. Het is ook duidelijk waarom de technisch dienstverlener werd uitgeroepen tot Beste Werkgever 2019-2020. Ga je hier aan de slag, dan kun je rekenen op een levensbestendige loopbaan. Freddy: “We nemen iedereen serieus en daar krijg je een informele en gezellige sfeer voor terug.” Hoppenbrouwers in Dongen zoekt nog nieuwe medewerkers! Lijkt het jou leuk om in de buurt van Breda te werken? Bekijk hier de vacatures.

 


Meer over Hoppenbrouwers Techniek Dongen ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Dongen installatiebedrijven

Geopend09:00 - 18:00

Steenstraat 7D, Dongen

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.