Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Johan werkt bij Hoppenbrouwers in Dongen: ‘Ik kwam meteen in een warm bad terecht’

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Dongen 15 juli 2020

Johan van der Made werkt sinds een jaar met veel plezier bij Hoppenbrouwers Techniek in Dongen. De technisch dienstverlener werd in 2020 voor de tweede keer uitgeroepen tot Beste Werkgever. Johan: “Al op mijn eerste werkdag merkte ik: hier laten ze werknemers doen waar ze goed in zijn.”

Johan begon zijn carrière bij Hoppenbrouwers als contractbeheerder. “Ik ben een mensenmens: ik leg makkelijk contact, kan mensen aanvoelen en hun wensen of vragen vertalen naar de diensten die we verlenen. Voorheen werkte ik in de groente- en fruitbranche. Waar ik het eerst veel over bijvoorbeeld komkommers had, heb ik het nu dagelijks over contactdozen en meer.”

Werkplezier staat hier op 1

Johans functie bevalt goed. “Ik zie mezelf als de ‘voordeur’ van Hoppenbrouwers. Relaties komen bij mij met hun vragen en aan de hand daarvan open ik de deurtjes die daar het antwoord op hebben: daar zitten mijn technische collega’s.” De verschillende relaties maken Johans werk plezierig. “De ene keer spreek ik een ouder stel met een kapotte stoppenkast, een dag later zit ik bij Bol.com.”

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Ambities en dromen waarmaken

Heb je ambitie om door te groeien of juist om een heel andere functie te ontdekken? Bij Hoppenbrouwers worden deze dromen gestimuleerd en krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.
Johan: “In mijn eerste jaar heb ik enorm veel handvatten gekregen om mezelf hier direct thuis te voelen. Ik kwam meteen in een warm bad terecht.”

Goed op zijn plek

“Mijn team is fantastisch en onze projectleider weet precies wat nieuwe werknemers nodig hebben in hun eerste jaar. Collega’s die hier na mij kwamen werken, zijn vaak verbaasd als ze horen dat ik hier nog niet heel lang werk. Zo goed zit ik op mijn plek. Omdat ik me al zo snel op mijn plek voel, ondersteun ik nu andere collega’s in hun ontwikkeling. Mijn functie is ook nog volop in verandering en daar neem ik hen graag in mee.”

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Vakmanschap & verantwoordelijkheid

Met inmiddels bijna 1300 medewerkers en 13 vestigingen blijft Hoppenbrouwers hard groeien. Ondanks die grootte is de organisatie nog steeds ‘zo plat als een dubbeltje’. Je krijgt veel eigen
verantwoordelijkheid en hier staat vakmanschap voorop. Johan: “We werken in teamverband. Zo zijn er teams voor onderhoud, service, nieuwbouw en meer. Deze worden gestuurd door projectleiders. We overleggen regelmatig en dat vind ik fijn.”

Expert worden

“Ik blijf graag overal van op de hoogte, zodat ik de relaties het best van dienst kan zijn. Mijn filosofie is: je moet er voor iemand zijn, je zorgt dat er wat gebeurt en je zorgt dat het goedkomt. Op die manier help ik onze relaties het allerbest. Ik noem me nu nog geen expert – daarvoor wil ik meer ervaring opdoen – maar ik denk dat ik me over een jaar wel een vakman kan noemen.”

Interesse om bij Hoppenbrouwers te werken? Bekijk de vacatures via de oranje button hieronder: 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Dongen. Meer over Hoppenbrouwers Techniek Dongen ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Dongen installatiebedrijven

Gesloten09:00 - 18:00

Steenstraat 7D, Dongen

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.